Vain aikuisille

Aikuisten omat irtiotot ja retriitit

Nykyajan hektinen elämä sekä ruuhkavuodet kuormittavat ja irtiotot arjesta ovat todella tarpeen. Viikonloput ilman lapsia, tiukkoja aikatauluja ja ruuanlaittoa on kaikille meille tarpeen.Myös aikuiset, kaveriporukat ja pariskunnat tarvitsevat omaa ja yhteistä aikaa, sitäkin me haluamme tarjota. Treffit metsälaavulla – voisiko olla parempaa parisuhdeaikaa. Halutessanne voitte myös yöpyä laavussa, nukkua päiväunet riippukeinussa ja ihastella kirkkaita talviöitä. Iltasella voit pulahtaa kirkasvetisen Iso-Roineen viileisiin aaltoihin ja saunoa puulämmitteisessä ranta- tai savusaunassa. Talvella pääsee kokemaan jäisen avannon ja avantouinnin parantavan voiman.

Irtiotot ja retriitit voivat olla joko omatoimisia tai meidän ohjelmallisia tapahtumia.

Viikonloput vain aikuisille. Järjestämme ympäri vuoden monenlaisia terveyttä ja hyvinvointia ylläpitäviä, vain aikuisille tarkoitettuja lomia, jotka liikuttavat kehoa ja hemmottelevat mieltä. Myös omatoimiset irtiotot arjesta ovat mahdollisia, kuten viikonlopun täysihoito, tai miksei arjenkin. 

 

Naisten viikonloppuja on järjestetty jo kymmeniä vuosia, ja ne ovatkin suosituimpia viikonloppuja mielenkiintoisine luentoineen, jumppineen ja kauneushoitoineen. 


Mimmit maalla -viikonlopuissa samanlainen meininki, mutta rennommalla aikataululla ja ilman luentoja.

 

Johtajaretriitti on uusi ja omista havainnoista sekä kokemuksista kehitetty tuote.  Yhdessä huippuasiantuntijoidemme osaamisen ja retriittiin osallistujien omien kokemuksien kautta löydämme parhaat vinkit, niin henkiseen, kuin fyysiseen hyvinvointiin. 

 

Jooga- ja hiljaisuudenretriittejä on useita vuoden ympäri, sekä muiden järjestäminä että meidän omina.

 

Ympäri vuoden tarjoamme myös paljon erilaisia hyvinvointiviikonloppuja, mm. sporttisempia Ilocamp-viikonloppuja joissa otetaan liikunnasta kaikki irti Crossfit-tyyliin maalaismaisemassa, sekä rauhallisempia kehon ja mielen hyvinvointiviikonloppuja.

Iloranta on hyvä paikka