fbpx

Tapahtumissa ja tarjouksissa ovat voimassa ne ehdot, jotka on niissä on erikseen annettu. Muissa tapauksissa Ilorannan yleiset ehdot ovat voimassa. Voidaksemme taata vierailunne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla, edellytämme seuraavien ehtojen ja suositusten noudattamista, mikäli erikseen ei ole toisin sovittu.

Omistaja/myyjä

Iloranta Oy
Postiosoite: Rukkoilantie 129, 14700 Hauho
Puhelin: +358 50 343 7770
Sähköposti: myynti@iloranta.fi
Y-tunnus: 0451681-3

Asiakas
Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja ostaessaan palveluja Iloranta Oy:ltä

Majoitusta ja tapahtumia koskevat varaus- ja peruutusehdot yksityisille

Varausehdot
Varausehdot ovat voimassa ainoastaan Iloranta Oy:n kautta tehdyissä mökkien/huoneiden varauksissa. Iloranta Oy noudattaa seuraavia ehtoja.

Varauksen vahvistus ja sitovuus
Varaus peruutusehtoineen astuu sitovasti voimaan, kun asiakas vahvistaa varauksen joko suullisesti tai kirjallisesti ja myyntipalvelu vahvistaa varauksen kirjallisesti. Mikäli varaaja peruu koko varauksen, on se mahdollista tehdä veloituksetta 30 vrk ennen vierailun alkua.
Varaajan on oltava täysi-ikäinen.

Varausehdot

 • 1 kk ennen vierailua kuluton peruutus
 • 29-15 vrk ennen lomasi alkamista laskutamme 50% peruutuskulut + toimistokulut 20 €
 • 0-14 vrk ennen lomasi alkamista laskutamme 100% peruutuskulut

Varauksen vahvistamisen jälkeen laskutamme varausmaksuna 25 % varauksen loppusummasta. Lähetämme varausmaksusta maksulinkin, jonka kautta varaaja voi itse valita maksutavan. Loppusummasta lähetetään erillinen linkki ennen vierailua. Loppusumman voi maksaa myös paikan päällä Ilorannassa käteisellä tai kortilla. Asiakas voi myös suorittaa varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Peruutukset
Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti: myynti@iloranta.fi sähköpostiosoitteeseen. Laskun maksamatta jättäminen ei ole varauksen peruutus. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut Iloranta Oy:lle. Asiakas vastaa siitä, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa.

Saapuessaan lomakohteeseen asiakkaan on pyydettäessä esitettävä kuitti suoritetusta maksusta. Iloranta Oy vastaa siitä, että asiakas saa sopimuksenmukaiset majoituspalvelut. Lomakohteessa asiakas voi sopia muistakin palveluista, jotka hän maksaa suoraan lomakohteeseen. Iloranta Oy:llä on oikeus evätä asiakkaan pääsy lomakohteeseen, mikäli maksua ei ole suoritettu.

Varaaminen varausjärjestelmän kautta internetissä

Internet-varaus maksetaan joko luottokortilla tai pankkipalvelun kautta. Varausohjelma lähettää tilausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen onnistuneen varauksen jälkeen. Iloranta Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä Iloranta Oy:n myyntipalveluun tilanteen korjaamiseksi mikäli tilausvahvistus ei varauksen teon jälkeen tule sähköpostiin. Iloranta Oy ei takaa, että huone on tässä vaiheessa yhä vapaa. Internetin kautta varatessa asiakas hyväksyy näiden varausehtojen lisäksi myös internetsivuston yleiset käyttöehdot. Asiakas vastaa siitä, että hän on tutustunut ennen varausta tehdessään em. dokumenttien lisäksi myös varauksen tekoon liittyvään ohjeistukseen.

Maksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Check-in / Check-out
Majoitustilat ovat käytettävissä viimeistään klo 16.00 alkaen ja majoitustilojen luovutus lähtöpäivänä on klo 11.00 mennessä, jollei toisin sovita. Kaikkien huoneessa/mökissä yöpyvien henkilöiden nimet tulee ilmoittaa viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Mikäli saavut klo 17 jälkeen, ilmoitathan arvioidun saapumisaikasi etukäteen.

Majoituskohteen käyttö

 • Majoituskohde on määritelty kohdekuvauksessa
 • Asiakkaalla on majoitusaikana käyttöoikeus kohteeseen ja sen varustukseen sekä erikseen määriteltyihin palveluihin.
 • Kohde on asiakkaan käytössä kohdekuvauksessa määriteltynä aikana.

Lemmikkieläimet

 • Varaaja on täydessä vastuussa ja korvausvelvollinen lemmikkieläintensä aiheuttamista vahingoista.
 • Lemmikkieläimet on pidettävä kytkettyinä piha-alueella.
 • Lemmikkieläimet ovat sallittuja erikseen mainituissa kohteissa. Lemmikistä tulee ilmoittaa varausta tehtäessä.

Henkilömäärä
Majoitushuoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä kohteessa on vuoteita. Lisävuoteilla majoittuvista henkilöistä on aina sovittava erikseen Iloranta Oy:n kanssa.  Mikäli huoneistossa on majoittunut useampi henkilö kuin on etukäteen sovittu, on Iloranta Oy:llä oikeus periä tästä lisähenkilömaksu.

Asuntoauton ja -vaunun käyttö Ilorannan tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Vahinkojen korvaamiset
Asiakas on vastuussa huoneen/mökin irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan Iloranta Oy:lle.

Tupakointi, auton lataaminen, sähkökatkokset
Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 100 € tuuletusmaksu. Iloranta Oy ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

Sähköautojen lataaminen on mahdollista hidauslatauksena lämmityspistokkeista, hintaan 10 EUR / vrk. Sähköpistokkeita on rajallinen määrä, sovi lataamisesta etukäteen.

Iloranta Oy ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai muusta ennalta arvaamattomasta syystä, jota ei olisi voinut estää mahdollisimman huolellisesti menetellenkään, kuten sähkökatkokset tai katkokset vedenjakelussa.

Iloranta Oy:n oikeus peruuttaa varaus
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Iloranta Oy: voi perua varauksen, jolloin Iloranta Oy:n on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Iloranta Oy:lle maksamansa suoritukset takaisin.
Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan on Iloranta Oy:llä oikeus perua varaus.

Mahdolliset valitukset
Kaikki huoneen/mökin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua ja loman aikana suoraan Iloranta Oy:n myyntipalveluun: Iloranta Oy, Rukkoilantie 129, 14700 Hauho (puhelin 050 343 7770).

Toivomme, että nautitte olostanne Ilorannassa. Mikäli teillä on loman aikana toiveita huoneiston varustelun tai kunnossapidon suhteen, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä Ilorannan henkilökuntaan. Emme halua lomanne häiriintyvän jonkin pienen puutteen tai vian takia, joka voidaan korjata nopeasti.

Majoitusta ja kokousvarauksia koskevat varaus- ja peruutusehdot ryhmille

Voidaksemme taata järjestelyidenne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla, edellytämme seuraavien ehtojen ja suositusten noudattamista, mikäli erikseen ei ole toisin sovittu.

Peruutukset ja muutokset majoitus- ja kokousvarauksiin voidaan tehdä seuraavasti:

Varausehdot (jollei tarjouksessa toisin ilmoiteta)

 • 1 kk ennen tapahtumaa kuluton peruutus
 • 29-15 vrk ennen 50% peruutuskulut tarjouksen mukaisesta minimiveloituksesta
 • 0-14 vrk 100% peruutuskulut ilmoitetun osallistujamäärän mukaan
 • Laskutamme varausmaksua 25 % kokonaissummasta

Peruutukset
Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti: myynti@iloranta.fi sähköpostiosoitteeseen. Laskun maksamatta jättäminen ei ole varauksen peruutus. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut Iloranta Oy:lle. Asiakas vastaa siitä, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa.

Ryhmän määrite

Ryhmäminimi on 6 täyden hinnan maksavaa henkilöä. Ryhmälle tehdään aina yksi yhtenäinen ryhmälasku, ellei asiasta ole erikseen toisin sovittu.

Nimilista
Pyydämme lähettämään nimilistan huonejakoineen viimeistään 2 viikkoa ennen saapumispäivää seuraavin tiedoin:

 • ryhmän nimi sekä tulo- ja lähtöpäivä
 • ryhmänjohtaja
 • arvioitu saapumisaika sekä lähtöaika
 • mahdolliset ruokailuajat ja erikoisruokavaliot
 • muut mahdolliset toiveet majoittumisen osalta

Maksutapa
Teemme majoituksesta yhteislaskun tilaajalle. Maksutapana ennakkolasku tai sopimusasiakkailla jälkilaskutus. Jälkilaskutuksessa laskutuslisä 25 € / lasku. Mikäli ryhmän jäsenet maksavat itse majoituksensa, on siitä sovittava etukäteen.

Varauksia ei voida siirtää kolmannen osapuolen nimiin ilman Ilorannan suostumusta. Peruutuksista, joita ei ole tehty ehtojen mukaisesti, Ilorannalla on oikeus saada korvauksena majoitushinta kokonaisuudessaan myymättä jääneen majoituskapasiteetin osalta. Mikäli vahvistetussa henkilömäärässä tapahtuu muutoksia myöhemmin kuin em. ehtojen mukaan, on hotellilla oikeus veloittaa tilaisuuden pienenemisestä aiheutuneet kustannukset tilaajalta (esim. mahd. jo aiheutuneet henkilöstökulut, menetetty myynti huoneista). Tarvittaessa neuvottelemme maksuehdoista ja peruutusehdoista tapauskohtaisesti.

Check-in/Check-out
Majoitustilat ovat käytettävissänne klo 16.00 alkaen ja majoitustilojen luovutus lähtöpäivänä on klo 11.00 mennessä, jollei toisin ole sovittu.

Majoituskohteen käyttö

 • Majoituskohde on määritelty kohdekuvauksessa
 • Asiakkaalla on majoitusaikana käyttöoikeus kohteeseen ja sen varustukseen sekä erikseen määriteltyihin palveluihin.
 • Kohde on asiakkaan käytössä kohdekuvauksessa määriteltynä aikana.

Lemmikkieläimet

 • Varaaja on täydessä vastuussa ja korvausvelvollinen lemmikkieläintensä aiheuttamista vahingoista.
 • Lemmikkieläimet on pidettävä kytkettyinä piha-alueella.
 • Lemmikkieläimet ovat sallittuja erikseen mainituissa kohteissa.

Henkilömäärä
Majoitushuoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä kohteessa on vuoteita. Lisävuoteilla majoittuvista henkilöistä on aina sovittava erikseen Iloranta Oy:n kanssa.

Jos huoneistossa on majoittunut useampi henkilö kuin on etukäteen sovittu, on Iloranta Oy:llä oikeus periä tästä lisähenkilömaksu.
Asuntoauton ja -vaunun käyttö Ilorannan tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Vahinkojen korvaamiset
Asiakas on vastuussa huoneen/mökin irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan Iloranta Oy:lle

Muut ehdot
Pakottavista syistä Ilorannalla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Iloranta korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.

Majoitusvarauksia ei koske valmismatkalaki. Hotellivarauksia käsittelee majoitus- ja ravitsemisasetus. Hotelli voi poiketa näistä ehdoista, tällöin poikkeavat ehdot ilmoitetaan tilauksen yhteydessä erikseen.

Tupakointi, auton lataaminen, sähkökatkokset
Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 100 € tuuletusmaksu. Iloranta Oy ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

Sähköautojen lataaminen on mahdollista hidaslatauksena lämmityspistokkeista, hintaan 10 EUR / vrk. Sähköpistokkeita on rajallinen määrä, sovi lataamisesta etukäteen.

Iloranta Oy ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai muusta ennalta arvaamattomasta syystä, jota ei olisi voinut estää mahdollisimman huolellisesti menetellenkään, kuten sähkökatkokset tai katkokset vedenjakelussa.

Vakuutukset
Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten, koska Ilorannalla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

Iloranta Oy:n oikeus peruuttaa varaus
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Iloranta Oy: voi perua varauksen, jolloin Iloranta Oy:n on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Iloranta Oy:lle maksamansa suoritukset takaisin.
Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Iloranta Oy:llä oikeus perua varaus.

Tarvittaessa neuvottelemme maksuehdoista ja peruutusehdoista tapauskohtaisesti.

Toivomme, että nautitte olostanne Ilorannassa. Mikäli teillä on loman aikana toiveita huoneiston varustelun tai kunnossapidon suhteen, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä Ilorannan henkilökuntaan. Emme halua lomanne häiriintyvän jonkin pienen puutteen tai vian takia, joka voidaan korjata nopeasti.

Yleiset ehdot

 • Verkkopalvelussa esitetyt hinnat ovat arvonlisäverollisia.
 • Sovellamme majoituskohteissa dynaamista hinnoittelua. Hinnat ovat riippuvaisia täysihoitopaketin sisällöstä, ajankohdasta ja vaihtelevat kuukausittain, viikoittain ja päivittäin.
 • Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yritysasiakkaille.
 • Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.
 • Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.
 • Iloranta Oy:llä on oikeus käyttää rekisteröityjä osoitetietoja suoramainontaan, etämyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin, sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin ellei asiakas tätä kiellä. Kiellon voi tehdä ehdoissa mainittuihin yhteystietoihin.
 • Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä ehtojen tarkastamiseen.
 • Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.