fbpx
Ilorannan sykys

Syksyn tunnelmaa Ilorannassa

Kun kesän vehreys alkaa hiljalleen vaihtua syksyn kultaiseen sävyyn, Ilorannan maisema herää eloon uudella tavalla. Puut hehkuvat keltaisina ja punaisina, ja järven pinta saa heijastuessaan sävyjä, jotka tuntuvat lähes taianomaisilta.

Syysretket metsään ja luonnonkauniiseen ympäristöön tarjoavat mahdollisuuden päästä lähelle rauhoittuvaa ja talveen valmistautuvaa luontoa. Sienet ja marjat ovat perinteisiä syksyn herkkuja, joita voi nautiskella Ilorannan keittiömestareiden valmistamina herkullisina aterioina.

Iltaisin voi ihastella taivaalla muuttomatkaansa tekeviä joutsenia tai kuunnella luonnon ääniä hämärtyvässä illassa loimuavan leiritulen ääressä. Majoituksemme tarjoavat lämpimän ja kodinomaisen ympäristön, jossa on helppo rauhoittua ja päästä irtautumaan arjesta.

Syksyn keskellä myös Ilorannan historia ja perinteet tulevat lähelle. Voit tutustua alueen vaiheisiin ja osallistua elämyksiin, jotka opettavat käsityöperinnettä. Tämä yhdistettynä herkullisiin ruokiin, rauhalliseen ympäristöön ja mukavaan seuraan tekee Ilorannan syksystä ainutlaatuisen elämyksen.

Tule nauttimaan syksyn tunnelmasta Ilorannassa!

Syystapahtumat Ilorannassa

  • Naisten viikonloppu

    Syksyinen rentouttava viikonloppu naisille

    20.09 17:00 22.09 13:30

    Liity seuraamme naisten viikonloppuun nauttimaan lempeistä syksyn sävyistä ja inspiroivista luennoista. Tarjoamme mahdollisuuden rentoutua luonnon syleilyssä, nauttia herkullisesta ruoasta ja löytää uusia ystäviä. Ilorannan kokeneet ammattilaiset tarjoavat henkilökohtaisia hoitoja, jotka virkistävät kehoa ja mieltäsi.

    Lue lisää