fbpx
Kuohuviinitarjoilu juhlissa tarjottimelta

Kokoukset, juhlat ja tapahtumat Ilorannassa

Iloranta on täydellinen paikka kokoukselle, tiimipäivälle, häihin tai muihin yksityistilaisuuksiin.
Iloranta tarjoaa tilaisuuksiisi elämyksellisen historiallisen maalaismiljöön, monipuoliset ja laadukkaat tilat, majoituksen, aktiviteetit sekä maistuvan lähiruuan.

Kokoukset ja yritystapahtumat

Haaveiletko ainutlaatuisesta ja inspiroivasta ympäristöstä yritystapahtumallesi tai kokouksellesi?

Iloranta tarjoaa yrityksille, järjestöille ja muille ryhmille elämykselliset puitteet yhdessä työskentelyyn ja keskittymiseen. Oli tapahtuma kokous, konferenssi, seminaari, lanseeraustilaisuus, vuosikokous tai kick off – monipuoliset kokous- ja pienryhmätilamme motivoivat ja tukevat yhdessä tekemisen ilmapiiriä. Iloranta on lähellä, mutta silti sopivan kaukana kaupunkien kuhinasta. Historiallinen pihapiiri pitää henkilöstösi yhdessä paikassa, mutta tarjoaa silti mahdollisuuksia rauhoittumiseen ja keskittymiseen.

Virkistys ja työnhyvinvointipäivät

 Aktiivinen virkistyspäivä luonnon helmassa

Iloranta tarjoaa loistavat puitteet työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin keskellä luontoa, metsän ja veden äärellä. Liikunta on meillä sydämenasia – Ilorannan isäntä Samu on toiminut liikunta- ja hyvinvointialalla parikymmentä vuotta.

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tilaisuutenne yhteyteen toiveidenne mukaista liikunnallista ohjelmaa, kuten esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja ja lihaskuntotreenejä. Suosituin liikuntaohjelmamme on Ilorannan oma maalais-crossfit.

Aina on hyvä syy juhlia!

Juhlaan kuin juhlaan – Ilorannassa on loistavat puitteet juhlien järjestämiselle, olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, sukujuhlat tai vaikka hääpäivän vietto.

Teemme juhlien järjestämisestä sinulle helppoa, esitä toiveesi ja me toteutamme näköisesi juhlat toiveidesi mukaan.

Sinun tehtäväksesi jää vain saapua paikalle ja nauttia vieraista ja tunnelmasta.

Usein kysytyt kysymykset

Ilorannassa ei toistaiseksi ole A-oikeuksia, joten omien juomien nauttiminen on mahdollista.

Ilorannan voi varata kokonaan omaan käyttöön ellei aikaisempia varauksia ole – mutta tällöin majoittuvien määrä tulee olla 70 henkeä. Varaukset kannattaa isoissa juhlissa tai yritystapahtumissa tehdä reilusti etuajassa, jotta voimme varmasti varata juuri teidän seurueellenne tarvittavan tilan. Varaukset voi tehdä helposti varauslomakkeella.