fbpx
Jumppaa Ilorannan nurmikolla

Ilorannassa tapahtuu ympäri vuoden!

Tutustu hyvinvointiviikonloppuihin, tapahtumiin ja teemalomiin

Ilorannan kesä 2024

Kesällä Ilorantaan – Hämeen kauneimpiin maisemiin! Ilorantaan saapuessaan vieraat kokevat saapuneensa kotiin tai mummolaan. Iloranta on paikka, jonne monet lomavieraat palaavat vuosi toisensa jälkeen. Tarjoamme täyden palvelun joka päivä – aamupalan, lounaan ja päivällisen. Lisäksi runsaasti ohjelmaa, elämyksiä ja aktiviteetteja.

Isovanhemmat & Lapsenlapset – teemaloma 16-20.6

Isovanhempien ja lastenlapsen teemaloman aikana tarjoamme monipuolista ohjelmaa, joka sopii kaikenikäisille ja -tasoisille. Lapset ja aikuiset voivat osallistua yhdessä erilaisiin aktiviteetteihin ja nauttia yhteisistä hetkistä maaseudun rauhassa täysihoidon kera.

Puuhaviikko 23-30.6

Puuhaviikolla ohjaajan johdolla kaikki halukkaat lapset pääsevät tekemään oikeita maalaistalon töitä. Ohjaaja opastaa puuhissa sekä työkalujen käytössä ja halukkaat pääsevät tekemään esimerkiksi omat voiveitset.

Elokuun eläkeläistapaaminen

Tervetuloa Ilorannan senioriviikoille! Vietetään yhdessä leppoisia päiviä kesäisessä Ilorannassa. Tarjolla on luontoaktiviteetteja, seurapelejä, aivojumppaa ja leipomista. Nauti herkullisesta kotimaisesta ruoasta, päiväkahveista ulkona ja hyvästä seurasta. Senioriviikkojen tavoitteena on edistää hyvinvointia ja tarjota laadukasta olemista maaseudun rauhassa.

Syksyinen rentouttava viikonloppu naisille

Liity seuraamme naisten viikonloppuun nauttimaan lempeistä syksyn sävyistä ja inspiroivista luennoista. Tarjoamme mahdollisuuden rentoutua luonnon syleilyssä, nauttia herkullisesta ruoasta ja löytää uusia ystäviä. Ilorannan kokeneet ammattilaiset tarjoavat henkilökohtaisia hoitoja, jotka virkistävät kehoa ja mieltäsi.

Isänpäivälounas su 10.11.2024

Tervetuloa juhlimaan isänpäivää herkullisen pitopöydän äärelle Ilorantaan! Nauti lounasta rakkaiden kanssa ja vietä yhteistä aikaa Ilorannan viehättävässä ympäristössä. Tunnelmamme on lämmin ja välitön, luoden täydelliset puitteet isänpäivän juhlintaan.