fbpx
Ilorannan rantamaisema

Matkailijat hohoi!

Olemme huolehtineet vieraistamme jo 80 vuoden ja neljän sukupolven ajan. Tarjoamme täysihoitolomia sekä viikonlopun irtiottoja arjesta ympäri vuoden.

Vieraamme kokevat Ilorannan kuin toisena kotina, jonne palataan vuodesta toiseen. Täällä jokainen on osa suurta perhettämme, ja huolehdimme siitä, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi.

Tarjoamme monipuolisia vapaa-ajan aktiviteetteja niin luonnossa kuin sisätiloissa – patikointia, vesileikkejä, rentoutumista saunassa ja mukavaa yhdessäoloa. Perheille ja lapsille Iloranta on elämysten aarreaitta, kun taas ikääntyneemmät vieraat voivat nauttia rauhallisemmasta seniorilomasta.

Luonnon elvyttävä voima on keskeinen osa Ilorannan houkuttavuutta. Sijainti kirkasvetisen järven rannalla, peltomaisemissa ja vanhojen metsien ympäröimänä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia puhtaasta luonnosta. Ilorannassa on vaivatonta uppoutua luonnon parantavaan voimaan – istuskella mättäällä, ihastella korkeita puita, tunnustella sammaleen pehmyttä pintaa tai kuunnella lintujen laulua.

Kaiken keskiössä on tietenkin herkullinen ja ravitseva kotimainen ruoka täysihoidolla, joka tekee lomaviikosta entistä nautinnollisemman. Ilorannassa jokainen vierailusi on ikimuistoinen kokemus!

Tervetuloa kokemaan Ilorannan taianomainen tunnelma!

Täysihoitoloma omalle ryhmälle

Valmiiksi hiottuja ryhmäohjelmia on runsaasti ja ryhmän tarpeista riippuen voimme räätälöidä juuri sinun ryhmällesi tai yrityksellesi oman ohjelman. Tarjolla on erilaisia kokousryhmille sopivia ohjelmia.

Kaikki teemalomamme voimme järjestää juuri teidän ryhmällenne räätälöitynä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma Naisten viikonloppu? Ilorannassa järjestetään monenlaisia tapahtumia ja teemalomia. Voitte myös järjestää oman leirinne Ilorannassa. Kerää vain oma porukka ja saapukaa luoksemme. On mahdollista saada koko Iloranta käyttöönne.

Ympäri vuoden voimme järjestää ryhmällenne esimerkiksi kalastusta tai opastettuja metsäretkiä. Metsäretkien päätteeksi nautimme nuotiokahvit ja ehkä jopa itse paistetut tikkupullat. Erityisen suosittua on ollut Jääkauden jäljet luotopolku, joka tarjoaa arvokasta tietoa ilmaston lämpenemisestä. Tutustu tarkemmin elämyksiin ja aktiviteetteihin.