fbpx

Etusivu » Elämykset ja aktiviteetit » Riihi-illallinen Ilorannassa

Riihi-illallinen Ilorannassa

Riihi-illallinen Ilorannassa on juhlallinen ja ylellinen yhteinen hetki. Riihipihasta pujahdetaan sisään menneeseen maailmaan, jossa tuoksuva ruoka kutsuu vieraat astumaan korkean kurkihirren alle.

500 €/ryhmä + alk. 45 €/hlö (menusta riippuen).
2.5h
5

80
Ihana Hämäläinen pitopöytä

Riihi-illallinen Ilorannassa on juhlallinen ja ylellinen yhteinen hetki.


Ilorannan pihapiirin vanhimmat rakennukset ovat ajalta, jolloin Rukkoilan kylä eli kalastuksesta ja ravustuksesta. Vanhan riihen mustuneet hirret ovat parisataa vuotta seuranneet talon asukkaiden elämänmenoa. Riihenpuinti on entistä aikaa, mutta vanhan riihen tunnelma on yhä edelleen käsin kosketeltavissa.

Riihipihasta pujahdetaan sisään menneeseen maailmaan, jossa tuoksuva ruoka kutsuu vieraat astumaan korkean kurkihirren alle. Lempeästi valaisevat lyhdyt seinillä ja korkeat kyntteliköt pitkillä pöydillä luovat ainutlaatuisen tunnelman, jossa illanvietto ja ruokanautinto voi alkaa.

Rantamäen Lipstikkasoppaa
***
Savuhaukileivät / Paistettua Iso-Roineen kalaa / Savusärkeä / Graavisilakoita / Riistapatee / Kesänmaun palvi ja kotisinappi
***
Ylikypsä riihipaisti / Kaalikääryleet / Sienimuhennos / Uunijuurekset / Perunat
***
Riihenpölyinen suklaakakku / Kahvi ja tee
***
Kotikalja, vesi ja leivät koko aterian ajan.

Illallisen kesto on n. 2,5 tuntia vieraiden aikataulun mukaan. Riihi-illallisen jälkeen on mahdollista jäädä Ilorantaan yöpymään. Myös saunominen puulämmitteisessä rantasaunassa tai savusaunassa on mahdollista yhdistää Riihi-illalliseen.