fbpx

Etusivu » Elämykset ja aktiviteetit » Kuntosali

Kuntosali

Ilorannan kuntosali ja monitoimitila tarjoavat mahdollisuuden liikkua silloinkin kun sää ulkona ei ole kaikkein parhain. Kuntosali on päärakennuksen yhteydessä olevan Omenatarhan alakerrassa.

Omenakellarin kuntosali ja monitoimitila tarjoavat mahdollisuuden liikkua silloinkin kun sää ulkona ei ole kaikkein parhain. Kuntosali on päärakennuksen yhteydessä olevan Omenatarhan alakerrassa. Sen varustukseen kuuluvat ylä-ja alatalja, jalkaprässi, ristitalja, kyykkyteline, kyykky-/rinnallevetopaikka, Smith-laite, penkkipunnerrus, etu- ja takareisilaite, kahvakuulia 4-28 kg, käsi- ja levypainoja, irtotankoja, kaksi soutulaitetta ja kuntopyörä.

Kuntosalin vieressä sijaitsevassa iso monitoimitilassa järjestetään viikosta riippuen joogaa, pilatesta, aerobicia, zumbaa sekä muuta ryhmäliikuntaa.  Kesäisin jumpat aina mahdollisuuksien mukaan ulkona. 

Toiminnallisissa harjoituksissa, kahvakuulatreeneissä tai perinteisessä kiertoharjoittelussa käytetään harjoitteluvälineinä tankojen, levy- ja käsipainojen sekä kahvakuulien lisäksi paljon todellisia toiminnallisia harjoitteluvälineitä, kuten tukkeja, traktorin renkaita, maitohinkkejä tai lekoja. Ohjatut liikuntatuokiot vetää aina liikunnan ammattilainen.