fbpx

Ilorannan palvelut työhyvinvoinnin tukemiseen

Tarjoamme loistavat puitteet työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin keskellä luontoa, metsän ja veden äärellä. 

Yrityksen menestyminen perustuu hyvinvoivaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan. Työssä jaksaminen ja työhyvinvointi ovat yhteisöllisiä ja yksilöllisiä kokemuksia, jotka rakennetaan yhdessä. Työ voi tukea työntekijän elämänhallintaa.

Työhyvinvointi syntyy turvallisesta, terveellisestä, tuottavasta ja hyvin johdetusta työstä, jonka työntekijät kokevat mielekkääksi ja palkitsevaksi. Hyvinvointiin panostaminen tuo yritykselle säästöjä ja vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn ja maineeseen. Hyvin suunnitellut toimet työhyvinvoinnin parantamiseksi maksavat itsensä moninkertaisena takaisin.

Liikunnalliset työhyvinvointi- ja virkistyspäivät

Iloranta tarjoaa loistavat puitteet työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin keskellä luontoa, metsän ja veden äärellä. Liikunta on meillä sydämenasia – Ilorannan isäntä Samu on toiminut liikunta- ja hyvinvointialalla parikymmentä vuotta.

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tilaisuutenne yhteyteen toiveidenne mukaista liikunnallista ohjelmaa, kuten esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja ja lihaskuntotreenejä. Suosituin liikuntaohjelmamme on Ilorannan oma maalais-crossfit.

Kevyemmän liikunnan tarpeeseen ehdotamme asahia, metsäretkeä, luontopakopeliä tai leikkimielisiä olympialaisia. Meiltä löydät puitteet ja välineet myös vaikkapa sählyyn, futsaliin, rantalentikseen ja lumifutikseen sään ja vuodenajan mukaan. 

Tervetuloa virkistymään!