fbpx
Auringonlasku Ilorannan tenniskenttien yllä

Iloranta – matkailua vuodesta 1937

Iloranta on matkailuyritys, joka heijastaa nykypäivän asiakkaiden toiveita ja tarpeita säilyttäen samalla ”Meidän Iloranta” -henkeä. Iloranta on saanut kukoistaa ja kehittyä rauhassa yhdessä vieraidensa kanssa, tarjoten tutun pihan, maiseman ja ihmisten lämmön, joka saa vieraat palaamaan vuodesta toiseen. Tervetuloa Meidän Ilorantaan!

Yhteystiedot

Missä sijaitsemme ja miten meihin saa yhteyden – täältä löydät vastaukset ja yhteystiedot jos joku kysymys jäi meiltä vastaamatta!

Ilorannan historia

Matkailu Ilorannassa alkoi jo kesällä 1937, kun Hauhon kylässä filmattiin Suomen ensimmäistä Niskavuori-elokuvaa, ”Niskavuoren naisia”. Filmiväkeä asui Ilorannan kammareissa ja aitoissa, joissa yövytään yhä. Elin Iloranta väkineen piti huolta näiden vieraiden hyvinvoinnista. Nyt Ilorannassa vieraista huolehtii neljännessä polvessa Samu Lescelius.

Leena Haavisto (vas.), Samu Lescelius ja Mikko Haavisto huolehtivat Ilorannan täysihoitolasta kolmannessa ja neljännessä sukupolvessa.
KUVA: ANTTI MANNERMAA

Henkilöstö

Henkilöstö on isoin voimavaramme ja Iloranta on monen työpaikka – Kesällä meitä on yli 30 henkilöä pitämässä teistä huolta.

Kokonaisuutena voit luottaa siihen, että Ilorannan ammattitaitoinen henkilökunta tekee kaikkensa, jotta vierailusi on unohtumaton ja nautinnollinen kokemus.

Ilorannan palvelut

Tarjoamme maanmainiota ruokaa, maaseudun rauhaa, välitöntä tunnelmaa, monipuolista liikuntaa, lukuisia aktiviteetteja ja elämyksiä sekä iloista palvelua niin täysihoitolomalle, kokoukseen, yritystapahtumiin, leirikouluun kuin senioreillekin.

Iloranta on parhaan levon paikka.

Ilorannan visio ja arvot

Visiomme on olla parhaan levon paikka. Tarjoamme kokonaisvaltaista hyvinvointia, sekä mielen että kehon tasolla. Ilorannassa vieraamme voivat kokea yhteyden menneisyyteen samalla nauttien nykyaikaisista mukavuuksista ja palveluista.

  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi
  • Välittäminen
  • Palvelu
  • Kestävä kehitys
  • Perinteet
  • Yhteisöllisyys

Kestävä kehitys


Kestävä kehitys on Ilorannassa sydämen asia. Haluamme että myös tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus nauttia ja lomailla Ilorannassa!