fbpx
Auringonlasku Ilorannan tenniskenttien yllä

Iloranta – matkailua vuodesta 1937

Iloranta on matkailuyritys, joka heijastaa nykypäivän asiakkaiden toiveita ja tarpeita säilyttäen samalla ”Meidän Iloranta” -henkeä. Iloranta on saanut kukoistaa ja kehittyä rauhassa yhdessä vieraidensa kanssa, tarjoten tutun pihan, maiseman ja ihmisten lämmön, joka saa vieraat palaamaan vuodesta toiseen. Tervetuloa Meidän Ilorantaan!

Yhteystiedot

Missä sijaitsemme ja miten meihin saa yhteyden – täältä löydät vastaukset ja yhteystiedot jos joku kysymys jäi meiltä vastaamatta!

Ilorannan historia

Matkailu Ilorannassa alkoi jo kesällä 1937, kun Hauhon kylässä filmattiin Suomen ensimmäistä Niskavuori-elokuvaa, ”Niskavuoren naisia”. Filmiväkeä asui Ilorannan kammareissa ja aitoissa, joissa yövytään yhä. Elin Iloranta väkineen piti huolta näiden vieraiden hyvinvoinnista. Nyt Ilorannassa vieraista huolehtii neljännessä polvessa Samu Lescelius.

Leena Haavisto (vas.), Samu Lescelius ja Mikko Haavisto huolehtivat Ilorannan täysihoitolasta kolmannessa ja neljännessä sukupolvessa.
KUVA: ANTTI MANNERMAA

Henkilöstö

Henkilöstö on isoin voimavaramme ja Iloranta on monen työpaikka – Kesällä meitä on yli 30 henkilöä pitämässä teistä huolta.

Kokonaisuutena voit luottaa siihen, että Ilorannan ammattitaitoinen henkilökunta tekee kaikkensa, jotta vierailusi on unohtumaton ja nautinnollinen kokemus.

Ilorannan eläimet

Ilorannassa vieraat saavat ainutlaatuisen ja lämminhenkisen vastaanoton, sillä iloinen Naksu-koira tulee ensimmäisenä tervehtimään ja toivottamaan lomalaiset tervetulleiksi. Kanit ja lampaat odottavat innokkaasti vieraiden hellää seuraa ja rapsutuksia koko kesän ajan. Lemmikkien lisäksi luonto tarjoaa upean elämysten kirjon – metsien lintujen iloinen viserrys ja pelloilla pomppivat puput tuovat oman lumoavan lisänsä idylliseen maalaismaisemaan.

Naksu-koira kesällä tyttöjen paijauksessa

Ilorannan palvelut

Tarjoamme maanmainiota ruokaa, maaseudun rauhaa, välitöntä tunnelmaa, monipuolista liikuntaa, lukuisia aktiviteetteja ja elämyksiä sekä iloista palvelua niin täysihoitolomalle, kokoukseen, yritystapahtumiin, leirikouluun kuin senioreillekin.

Ilorannan visio ja arvot

Visiomme on olla parhaan levon paikka. Tarjoamme kokonaisvaltaista hyvinvointia, sekä mielen että kehon tasolla. Ilorannassa vieraamme voivat kokea yhteyden menneisyyteen samalla nauttien nykyaikaisista mukavuuksista ja palveluista.

  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi
  • Välittäminen
  • Palvelu
  • Kestävä kehitys
  • Perinteet
  • Yhteisöllisyys
Iloranta on parhaan levon paikka.

Kestävä kehitys


Kestävä kehitys on Ilorannassa sydämen asia. Haluamme että myös tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus nauttia ja lomailla Ilorannassa!

Usein kysyttyä

Pysäköinti on Ilorannassa ilmaista, mökeillä paikoitus on mökin yhteydessä – muissa majoitusvaihtoehdoissa paikoitustila löytyy piha-alueelta. Sähköautojen lataaminen on mahdollista hidauslatauksena lämmityspistokkeista, hintaan 10 EUR / vrk. Sähköpistokkeita on rajallinen määrä, sovi lataamisesta etukäteen.

Lemmikin kanssa voit majoittua osaan huoneisiimme. Lisäksi kaikkiin mökkeihin on eläinystävät tervetulleita. Ilmoitathan lemmikistä varausta tehdessäsi.

Majoitustilat ovat käytettävissä viimeistään klo 16.00 alkaen ja majoitustilojen luovutus lähtöpäivänä on klo 11.00 mennessä, ellei toisin sovita. Kaikkien huoneessa/mökissä yöpyvien henkilöiden nimet tulee ilmoittaa viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Mikäli saavut klo 17 jälkeen, ilmoitathan arvioidun saapumisaikasi etukäteen myynti@iloranta.fi.

Osaan huoneista on mahdollista ostaa myöhäinen uloskirjaus klo 15, tämän hinta on 25€ 

Ilorannassa ei ole A-oikeuksia eikä tupakan osto mahdollisuutta. Lähin kauppa sijaitsee Hauholla n. 10km päässä.

Kaikkia lomakausia ei avata varauskalenteriin samanaikaisesti, joten vapaita huoneita kannattaa tiedustella varauslomakkeen kautta.

Huomioimme erikoisruokavaliot ja allergiat, ilmoitahan niistä varatessasi.

Ota yhteyttä henkilökuntaan 050-3437770.

Voi kunhan otat yhteyttä etukäteen: myynti@iloranta.fi, 050-3437770