fbpx
Iloranta on parhaan levon paikka.

Kesällä Ilorantaan – keskelle kauneinta Hämettä

Iloranta on paikka, jonne monet lomavieraat palaavat vuosi toisensa jälkeen, luoden oman perinteen viettää kesälomaansa juuri tässä ainutlaatuisessa paikassa.

Ilorannan kesä 2024 tarjoaa jokaiselle lomaviikolle samanlaisen, sydämellisen rungon. Se on aikaa, jolloin nautitaan herkullisesta lähiruoasta, rentouttavasta ilmapiiristä, ohjatuista peleistä ja leikeistä sekä luonnosta, liikunnasta ja hyvinvoinnista. Voit osallistua yhteisiin aktiviteetteihin tai rentoutua omassa tahdissasi luonnon helmassa. Polku- ja potkupyörät, kuntosali ja kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan. Päivittäinen ohjelma kattaa kaiken lasten leikeistä aikuisten liikuntahetkiin, ja teemaviikoilla tarjoamme erityistä ohjelmaa teemojen ympärillä.

Majoittuminen tapahtuu mukavissa huoneissa ja mökeissä. Loman hintaan kuuluvat päivittäiset ateriat: aamiainen, lounas ja päivällinen.

Ilorannassa on kaikille jotakin – Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen kesä! Me täällä odotamme juuri Sinua!

Tutustu Ilorannan kesän lomaviikkoihin

3.-6.6.

Kesän ensimmäinen lomaviikko. Ei ohjattua ohjelmaa.

9.-14.6.

Etätyöviikko. Ei ohjattua ohjelmaa.

Isovanhemmat ja lapsenlapset-viikko 16.-20.6.

Teemapäivien aikana tarjoamme monipuolista ohjelmaa, joka sopii kaikenikäisille ja -tasoisille. Lapset ja aikuiset voivat osallistua yhdessä erilaisiin aktiviteetteihin ja nauttia yhteisistä hetkistä maaseudun rauhassa.

Juhannus 20.-23.6.

Tarjoamme juhannukseksi kiireettömiä luontoelämyksiä, mukavaa liikunnallista ohjelmaa ohjattuna ja omaan tahtiin, juhannuksen perinteitä kuten kokkoa unohtamatta.

Lasten puuhaviikko 23-30.6

Juhannuksen jälkeisellä viikolla suuren suosion saavuttanut lasten puuhaviikko (23-30.6) jatkuu. Ohjaajan johdolla kaikki halukkaat lapset pääsevät tekemään oikeita maalaistalon töitä. Ohjaaja opastaa puuhissa sekä työkalujen käytössä ja halukkaat pääsevät tekemään esimerkiksi omat voiveitset.

Heinäkuu 2024

Heinäkuu on perinteisesti täyttä aikaa Ilorannassa täysihoitolomien suhteen. Voit kysellä hajapaikkoja heinäkuulle Ilorannan myynnistä: myynti@iloranta.fi tai puhelimitse: 050-3437770

Elokuun senioriviikko 4.(5.)-9.8.

Ilorannan eläimet

Ilorannassa eläimet ovat osa perhettä – Naksu-koira, kanit, lampaat, vasikat ja kanat odottavat vieraiden rapsutuksia ja seuraa koko kesän ajan. Toivomme myös, että hevoset voisivat liittyä joukkoomme täksi kesäksi.

Kesän monipuoliset aktiviteetit:

Tervetuloa kesäloman elämyksiin Ilorantaan! Tarjoamme loputtomasti aktiviteetteja ja ideoita, jotka täydentävät monipuolista ohjelmaamme. Lisäksi voit vapaasti nauttia perinteisistä aktiviteeteista omatoimiseen liikuntaan ja luonnosta nauttimiseen. Järjestämme myös ohjattuja elämyksiä kalliokiipeilystä metsäjoogaan tilauksesta.