fbpx

Talvisadun tunnelmaa Ilorannassa

Kun lumi peittää maiseman valkeaan huntuunsa, Iloranta kutsuu viettämään rauhallisia talvipäiviä. Talvi tarjoaa talvilomailijoille ainutlaatuisen talvimaiseman ja lukuisia talviaktiviteetteja, joiden parissa voi viettää aktiviista lomaa.

Lumiset maisemat tarjoavat upeita puitteitta hiihtoladuille ja lumikenkäretkille. Voit nauttia talvisen luonnon rauhasta ja ihailla ympäristön hiljaista kauneutta. Talven kirkkaina päivinä auringon säteet tanssivat hangen pinnalla luoden taianomaisen tunnelman.

Ilorannan laavut kutsuvat rentoutumaan nuotion loimussa. Voit nauttia lämmittävästä saunasta, kastautua avantoon tai kokeilla pilkkimistä opastetulla retkellä. Iltaisin voit kuunnella talviyön ääniä tai tähyillä taivaalle ilmaantuvia revontulia.

Talven herkulliset ruoat valmistetaan parhaista paikallisista raaka-aineista joita on kerätty talvea varten. Ilorannassa on helppo rauhoittua ja nauttia kiireettömästä olosta. Lomapäivät voi täyttää lukemalla, pelaamalla pelejä tai tutustumalla Ilorannan historiaan tai aktiivilomaa kaipaavat voivat lähteä hiihtämään tai lumikenkäretkelle lähistön metsään.

Tule kokemaan talven viileä kauneus ja nauttimaan lämpimästä vieraanvaraisuudesta!

Talvitapahtumat Ilorannassa