Tervetuloa viihtymään idylliseen

Ilorantaan

Ilorannan kuulumiset

Vieraat katsomassa illan esitystä

Apua – kesä meni jo!!!

Loppuu ne pitkätkin lomat, tuumasin, kun sunnuntaina palasin lomalta töihin! Olen sivusta seurannut Ilorannan huikeaa kesää ja iloinnut, kun säät ovat suosineet meidän lomalaisia. Onneksi vielä on viikko kesälomalaisia ja saa nauttia Ilorannan kesäfiiliksistä. Kesä todellakin on ollut loistava! Vieraat, jotka ovat käyneet jo kymmeninä

Lue lisää

Ilorannassa tapahtuu

Päivämäärä: 18.10.2021
Alkaen: 14:00
Päivämäärä: 29.10.2021
Alkaen: 20:00
Päivämäärä: 13.11.2021
Alkaen: 13:00
Päivämäärä: 19.11.2021
Alkaen: 18:30

Iloranta on parhaan levon paikka

Iloranta on levähdyspaikka nykypäivän kiireen keskellä. Ystävällinen hymy, hämäläinen maaseutu, rauhoittava luonto, liikunta ja rentoutuminen odottavat lomavieraita, koululaisia, yrityksiä ja maailmanmatkaajia. Tule sellaisena kuin olet. Tervetuloa perheeseen!

Lomailuun

Lepoon

Löydä suomalainen maaseutu. Iloranta on Suomen vanhin maaseudulla toimiva täysihoitoa tarjoava matkailuyritys. Olemme huolehtineet vieraistamme jo 80 vuoden ja neljän sukupolven ajan. Tarjoamme täysihoitolomia sekä viikonlopun irtiottoja arjesta ympäri vuoden. Iloranta sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
Lue lisää

Palaveriin

Palaveriin

Iloranta tarjoaa mielen- ja luonnonrauhaa maaseudulla myös yrityksille. Koette Ilorannan ihmeen, kun saavutte palveluumme. Pihapiiri itsessään jo rentouttaa ja kutsuu viihtymään. Kokouskoiramme Naksu tervehtii tulijoita iloisesti ja ohjaa aamukahville lähes 200 vuotta vanhaan päärakennukseen.
Lue lisää

Juhlaan

juhlaan

Ilorannassa on hyvät puitteet juhlien järjestämiselle, olivatpa juhlasi sitten häät, syntymäpäivät, sukujuhlat tai vaikka pariskunnan hääpäivän vietto. Ilorannan ruoka on tunnetusti herkullista lähiruokaa, jonka keittiöhenkilökuntamme loihtii aterioiksi.
Lue lisää

Leirikouluun

Leirikouluun

Iloranta on elämyksiä ja oppimista. Iloranta on “Maalle oppimaan” –auditoitu leirikoulukohde. Järjestämme unohtumattomia ja elämyksellisiä leirikouluja maaseudun rauhassa ympäri vuoden. Leirikoulu Ilorannassa on yhteisiä elämyksiä ja lukuisia hauskoja muistoja sekä hyviä eväitä koulutyöhön.
Lue lisää

Elämyksiin

Elämyksiin

Tunne nuotion lämmin loimu ja leijailevan savun tuoksu. Nosta katseesi syyskuun kuuttomalle yötaivaalle ja kurota kohti taivaankannen yli kaartuvaa Linnunrataa. Kuuntele metsän hiljaisuutta. Aisti maaseudun täysi pimeys.
Lue lisää

Ilorannan pihapiiri

Iloranta somessa

    `

    Iloranta on hyvä paikka