fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Perhekuntoviikko – Aktiivinen kesäloma maalaisidyllissä

Perhekuntoviikko – Aktiivinen kesäloma maalaisidyllissä

14.07 16:00 21.07 11:00

Tervetuloa Ilorannan perinteiselle Perhekuntoviikolle 14.-21.7. Aktiivinen kesäloma odottaa, kun tarjolla on paljon tennistä ja opetusta, puistojumppaa, lihaskuntotreenejä, pelejä ja leikkejä kaikenikäisille. Majoitus, herkulliset ateriat ja kaikki ohjatut aktiviteetit sisältyvät hintaan. Rentoudu rantasaunassa, ui matalapohjaisessa järvessä ja nauti maalaisidyllistä Ilorannassa!

Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa viettämään aktiivista kesälomaa Ilorannan perhekuntoviikolle! Maalaisidyllimme kutsuu liikkumaan ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta sekä herkullisesta lähiruoasta. Katso tarkempi ohjelma alta.

Majoitus ja Ruokailu

Kuntoviikon hintaan sisältyvät majoitus, ohjatut ohjelmat ja päivittäiset ateriat: aamiainen, lounas ja päivällinen. Iltaisin tarjolla on lettuja ainakin kerran viikossa. Hintaan sisältyy myös lakanat ja pyyhkeet huoneissa sekä loppusiivous. Kesäisin suosittelemme tuomaan omat rantapyyhkeet. Päivälliseltä voi ottaa iltapalaa mukaan, joten omia eväitä ei tarvita. Voit nauttia huolettomasta lomasta, kun kaikki tarvittava on jo huomioitu.

Rentoutumismahdollisuudet mm.
Ilorannan puu ja sähkösaunat sekä savusauna lämpiävät joka päivä. Lapsiystävällinen hiekkaranta tarjoaa puitteet niin auringonottoon kuin rantalentiksen pelaamiseen. Iloranta sijaitsee maaseudulla, jossa on erittäin hyvät lenkkeilymahdollisuudet.

Ilorannan eläimet
Naksu-koira, kanit ja lampaat ovat lomalaisten rapsuteltavina ja mukana koko kesän.

Lisätiedot Ilorannan myyntipalvelu:
050-3437770
myynti@iloranta.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan koko perheen kuntoviikolle!

Ohjelma ja Aktiviteetit

Viikon aikana Ilorannassa tarjolla on monipuolista liikuntaa ja hauskanpitoa aamusta iltaan. Jokainen aamu alkaa herkullisella aamupalalla Ilorannan päärakennuksen saleissa: tuoreita sämpylöitä, kaurapuuroa ja hyvää seuraa, jotka luovat täydellisen aloituksen leppoisan kuntoilupäivän tielle.

Perhekuntoviikolla keskitymme erityisesti tennikseen, ja opetus sisältyy viikon hintaan. Ilorannan pihapiirissä on kaksi hyväkuntoista tenniskenttää, ja tarjolla on ohjattuja tunteja kaikenikäisille. Aikuisille on tarjolla jumppaa, kuntosali- ja kahvakuulatreenejä sekä retkipyöräilyä. Lapsille ja aikuisille yhdessä järjestetään tenniskursseja, leikkejä ja pelejä, kuten mölkkyä ja jalkapalloa, sekä vesijuoksua, melontaa, kalastusta ja luontoretkiä.

Vapaasti käytettävissä ovat polku- ja potkupyörät, kuntosali, kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koripallo-, minigolf- ja rantalentiskentät. Ilorannassa jokainen löytää jotain mieleistään aktiiviseen lomaan!


Hinnat ja varaustiedustelut:

Kesän hinnat

Kesän viikkojen täysihoitohinnat / aikuinen
Kohde1 – 2 vrk, vrkhinta3 – 6 vrk, vrkhintaViikkoViikkohinta/yö
Omenatarha parveke, mökit ja iso aitta185€175€1090€156€
Omenatarha Terassi175€165€1020€146€
Vessalliset ja suihkulliset huoneet150€138€890€127€
Vessalliset huoneet sekä H3135€130€830€118€
Punainen talo muut huoneet110€100€660€94€
Lapset 0-5 v. ilmaisia, lapset 6-15 v. -50%.
Nuorisohinta, 6-15v. omassa huoneessa 75-120 €/vrk.
Viikkohinta nuorisolle omassa huoneessa 462-763 €/hlö.
Omenatarhan huoneissa yhden hengen huonelisä on 30 € / vrk ja vessallisissa huoneissa 25 € / vrk.
Omenatarhan huoneissa on ilmastointi, jonka kapasiteetti riittää normaali lämpötiloissa.
Mökeissä ja isossa aitassa on ilmalämpöpumput. Samoin päärakennuksen yläkerran aulassa sekä punaisessa talossa ylä- ja alakerran aulassa on ilmalämpöpumput.

 

Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen.

Varausehdot

1 kk ennen vierailua kuluton peruutus
29-15 vrk ennen lomasi alkamista laskutamme 50% peruutuskulut + toimistokulut 20 €
0-14 vrk ennen lomasi alkamista laskutamme 100% peruutuskulut

Varauksen vahvistamisen jälkeen laskutamme varausmaksuna 25 % varauksen loppusummasta. Lähetämme varausmaksusta maksulinkin, jonka kautta varaaja voi itse valita maksutavan. Loppusummasta lähetetään erillinen linkki ennen vierailua. Loppusumman voi maksaa myös paikan päällä Ilorannassa käteisellä tai kortilla. Asiakas voi myös suorittaa varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa.