fbpx

Iloranta

Leirikoulut maalla

Iloranta

Palaverit ja tilaisuudet vuosien ammattitaidolla

Saapuminen
Lähtö
Huoneet ja vieraat
0 huone 0 aikuinen 0 lasta
Aikuiset
1
+
Lapset
0
+
Varauskoodi
Hae
Rate filters applied:

Iloranta

Iloranta on Suomen vanhin maaseudulla toimiva täysihoitoa tarjoava matkailuyritys. Olemme huolehtineet vieraistamme jo 80 vuoden ja neljän sukupolven ajan. Iloranta tarjoaa elämyksiä ja rauhoittumista jokaiselle vieraalle ympäri vuoden.

Voit valita juuri sinulle sopivan loman – olipa se sitten aktiviteettiloma, treeniloma, perheloma tai rauhallinen senioriloma. Iloranta sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja tarjoaa oivat puitteet lomailuun puhtaan luonnon ja vesistön ympäröimänä.

 Tarjoamme täysihoitolomia sekä viikonlopun irtiottoja arjesta koko perheelle ympäri vuoden.

Iloranta on “Maalle oppimaan” –auditoitu leirikoulukohde. Leirikouluihimme on osallistunut yli 40 000 oppilasta.

Iloranta on täydellinen paikka kokoukselle, tiimipäivälle tai muihin tilaisuuksiin.

Ilorannassa tapahtuu

 • Ilorannan kesä on aktiviteetteja täynnä!

  Ilorannan kesä 2024

  03.06 08:00 04.08 17:00

  Kesällä Ilorantaan – Hämeen kauneimpiin maisemiin! Ilorantaan saapuessaan vieraat kokevat saapuneensa kotiin tai mummolaan. Iloranta on paikka, jonne monet lomavieraat palaavat vuosi toisensa jälkeen. Tarjoamme täyden palvelun joka päivä – aamupalan, lounaan ja päivällisen. Lisäksi runsaasti ohjelmaa, elämyksiä ja aktiviteetteja.

  Lue lisää

 • Elokuun eläkeläistapaaminen

  05.08 12:00 09.08 14:00

  Tervetuloa Ilorannan senioriviikoille! Vietetään yhdessä leppoisia päiviä kesäisessä Ilorannassa. Tarjolla on luontoaktiviteetteja, seurapelejä, aivojumppaa ja leipomista. Nauti herkullisesta kotimaisesta ruoasta, päiväkahveista ulkona ja hyvästä seurasta. Senioriviikkojen tavoitteena on edistää hyvinvointia ja tarjota laadukasta olemista maaseudun rauhassa.

  Lue lisää

 • Ilocamp – iloinen treenileiri

  06.09 17:00 08.09 14:00

  — ELÄMYSOHJELMA kesto 2 vrk — IloCamp on Ilorannan oma toiminnallinen kuntoiluohjelma, joka sopii aktiivikuntoilijasta kilpatason Crossfit-harrastajaan asti, sillä treenit voi tehdä oman kuntotason mukaan.

  Lue lisää

Ilorannan asiakkaiden kokemuksia

Näin vieraamme kertovat meistä:

Suosittelen kaikille!

Iloranta on mahtava paikka, ja siellä on jokaiselle jotakin. Kissa-aitaus, lehmiä, lampaita, kaneja, kanoja ja ihana Naksu-koira! Löytyy myös trampoliineja, tenniskenttä, jalkapallokenttä, ranta ja ihania taloja!
– Karoliina

Maaseudun helmi!

Suuret kiitokset! Talon tarjoamat herkut – perinneruuat, uskomattoman upeat maisemat ja sydämellinen henkilökunta!
– Eija

Rauha ja hyvä olo täyttää mielen ja kehon

Paikka, jossa kerta toisensa jälkeen ihastelet ruuan upeita makuja ja laatua. Henkilökunta on innostunutta. Esteettisyyttä saa aistia ja kokea monissa eri kohdissa.
– Hilla

Maalaisidylliä parhaimmillaan!

Loistavat puitteet niin lapsille kuin aikuisillekin. Aktiviteetteja joka lähtöön.
– Saila

Kuulumisia Ilorannasta

 • Täysihoitoloma maksaa ulkomaanmatkan – Silti moni palaa

  Missä piilee Ilorannan lumo? Yksi viettää meillä jo 31. kesäänsä, toinen on juhlinut 16 joulua, ja kolmas 29 juhannusta. Pikagallup Ilorannan täysihoitolavieraiden keskuudessa kertoo oleellisen: Ilorantaan Hauholle palataan yhä uudelleen kuin mummolaan, tuttuun ja turvalliseen. Yli 100-vuotiaan Ilorannan taika vetää puoleensa vuodesta toiseen.

  Lue lisää

 • Milloin viimeksi näit tähtitaivaan tai istuit pimeässä?

  Ilorannan yrittäjä Samu Lescelius tarjoaa ratkaisun väsymykseen ja stressiin! Samu on lanseerannut Ilorantaan palautumisvalmennuksen, joka auttaa ihmisiä rentoutumaan ja palautumaan hektisen arjen keskellä. Usein kuormittunutta ja väsynyttä oloa pidetään pakollisena pahana, joka kuuluu nykyiseen maailmanmenoon. Palautumisvalmennuksessa käydään läpi stressitekijöitä ja opetellaan keinoja palautumiseen.

  Lue lisää

 • Hämeenlinna – luonnonrauhaa ja turvallisuutta matkailijoille

  Hämeenlinna ja koko Suomi tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän kaunista luontoa, puhdasta ilmaa ja turvallisuutta. Meidän tulisi aktiivisesti houkutella ulkomaisia turisteja Hämeenlinnaan ja Suomeen nauttimaan viileistä kesistä, rauhallisista metsistä ja järvistä sekä erinomaisista liikenneyhteyksistämme.

  Lue lisää

Seuraa meitä somessa

Pysy ajan tasalla Ilorannan tapahtumista ja tarjouksista.