fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Luonto- ja joogaviikko

Luonto- ja joogaviikko

07.07 16:00 14.07 14:00

Rentouttava teemaviikko, joka yhdistää joogaharjoitukset ja luontoaktiviteetit rauhallisessa maalaismaisemissa järviympäristössä. Tarjolla on päivittäisiä joogaharjoituksia sekä monipuolisia luontoaktiviteetteja kuten lauttaretki ja opastettuja luontoretkiä.

Ladataan Tapahtumat

Luonto-ja joogaviikolle Ilorantaan – keskelle kauneinta Hämettä

Jokaisen lomaviikon perusrunko on samanlainen. Olennaista Ilorannan kesässä ovat maukas lähiruoka, rento ilmapiiri, ohjatut pelit ja leikit sekä luonto, liikunta ja hyvinvointi. Teemaviikoilla teemojen mukaista ohjelmaa enemmän. Osallistu yhdessä tekemiseen tai rentoudu yksin luontopolun ja metsän hiljaisuudessa. Ilorannan kesää voi yrittää kuvailla sanoin, hieman paremmin se onnistuu kuvin, mutta parasta on tulla kokemaan se itse – Tule koko teemaviikoksi tai muutamaksi päiväksi!

Yli 80 vuoden ja neljän sukupolven ajan, olemme hoivanneet vieraitamme kuin osana perhettämme. Ilorantaan saapuessasi tuntuu kuin olisit saapunut kotiin tai mummolaan. Iloranta on paikka, jonne monet lomavieraat palaavat vuosi toisensa jälkeen. Ilorannassa luonto on lähellä. Vehreät piha-alueet, pellon ympäri kiertävä lenkki, metsäpolut, upea hiekkaranta ja puhdasvetinen Iso-Roinevesi luovat mainiot puitteet luontolomalle.

Ilorannan eläimet

Naksu-koira, kanit ja lampaat ovat lomalaisten rapsuteltavina ja mukana koko kesän.

Täysihoitoa

Kesäviikon hinnat sisältävät majoituksen, aamiaisen, lounaan ja päivällisen sekä viikon ohjelman sekä lakanat ja pyyhkeet huoneissa ja loppusiivouksen. Kesäisin omat rantapyyhkeet mukaan. Iltapalaa voi tehdä mukaan päivälliseltä, joten omia eväitä ei tarvita.

Hinnat ja varaustilanne:

Viikolle on tarjolla erilaisia huoneita ja loppuviikoksi jopa mökki.

Kysy tarkemmin varaustilannetta Samulta puh. 040-5131139 / samu@iloranta.fi

Ilorannassa on kaikille jotakin – Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen kesä! Me täällä odotamme juuri Sinua!

Viikon ohjelmassa on joogaa maanantaista perjantaihin, lauantaikin ohjattua liikuntaa sekä päivittäin on erilaisia luonto-ohjelmia: ravustusta, opastettu luontopolku, metsätieto-, sauvakävely- sekä tietenkin kalastusretkiä.

Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan tai lähteä soutuveneellä onkimaan kaislikon reunaan.

Rannasta löytyy lisäksi soutuveneitä sekä SUP-lautoja vapaasti käytettäviksi.

Uiminen ja saunominen kuuluvat olennaisena osana Ilorannan kesään. Meillä on hieno, lapsiystävällinen luonnonhiekkaranta ja sinne voi pulahtaa aamusta iltaan sekä saunoa puulämmitteisessä ranta- ja savusaunassa sekä rannan sähkösaunassa. Ne lämpenevät kesällä joka päivä.

 


Täysihoitohinnat / aikuinen

Kesän hinnat

Kesän viikkojen täysihoitohinnat / aikuinen
Kohde1 – 2 vrk, vrkhinta3 – 6 vrk, vrkhintaViikkoViikkohinta/yö
Omenatarha parveke, mökit ja iso aitta185€175€1090€156€
Omenatarha Terassi175€165€1020€146€
Vessalliset ja suihkulliset huoneet150€138€890€127€
Vessalliset huoneet sekä H3135€130€830€118€
Punainen talo muut huoneet110€100€660€94€
Lapset 0-5 v. ilmaisia, lapset 6-15 v. -50%.
Nuorisohinta, 6-15v. omassa huoneessa 75-120 €/vrk.
Viikkohinta nuorisolle omassa huoneessa 460-760 €/hlö.
Omenatarhan huoneissa yhden hengen huonelisä on 30 € / vrk ja vessallisissa huoneissa 25 € / vrk.
Omenatarhan huoneissa on ilmastointi, jonka kapasiteetti riittää normaali lämpötiloissa.
Mökeissä ja Isossa Aitassa on ilmalämpöpumput. Samoin Päärakennuksen yläkerran aulassa sekä Punaisessa talossa ylä- ja alakerran aulassa on ilmalämpöpumput.

Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen.

Varausehdot

1 kk ennen vierailua kuluton peruutus
29-15 vrk ennen lomasi alkamista laskutamme 50% peruutuskulut + toimistokulut 20 €
0-14 vrk ennen lomasi alkamista laskutamme 100% peruutuskulut

Varauksen vahvistamisen jälkeen laskutamme varausmaksuna 25 % varauksen loppusummasta. Lähetämme varausmaksusta maksulinkin, jonka kautta varaaja voi itse valita maksutavan. Loppusummasta lähetetään erillinen linkki ennen vierailua. Loppusumman voi maksaa myös paikan päällä Ilorannassa käteisellä tai kortilla. Asiakas voi myös suorittaa varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa.