fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Puuhaviikko 23-30.6

Puuhaviikko 23-30.6

23.06 15:00 30.06 17:00

Puuhaviikolla ohjaajan johdolla kaikki halukkaat lapset pääsevät tekemään oikeita maalaistalon töitä. Ohjaaja opastaa puuhissa sekä työkalujen käytössä ja halukkaat pääsevät tekemään esimerkiksi omat voiveitset.

Hannu & lapset
Ladataan Tapahtumat

Juhannuksen jälkeisellä viikolla suuren suosion saavuttanut lasten puuhaviikko (23-30.6) jatkuu. Ohjaajan johdolla kaikki halukkaat lapset pääsevät tekemään oikeita maalaistalon töitä. Ohjaaja opastaa puuhissa sekä työkalujen käytössä ja halukkaat pääsevät tekemään esimerkiksi omat voiveitset.

Ilorannan kesä

Jokaisen lomaviikon perusrunko on samanlainen. Olennaista Ilorannan kesässä ovat maukas lähiruoka täysihoidolla, rento ilmapiiri, ohjatut pelit ja leikit sekä luonto, liikunta ja hyvinvointi. Osallistu yhdessä tekemiseen tai rentoudu yksin luontopolun ja metsän hiljaisuudessa. Päivittäistä ohjelmaa on koko perheelle lasten leikeistä ja pihapeleistä aikuisten ohjattuihin liikuntahetkiin. Teemaviikoilla on teemojen mukaista ohjelmaa enemmän.

Myös uiminen ja saunominen kuuluvat olennaisena osana Ilorannan kesään. Ilorannassa on lapsiystävällinen luonnonhiekkaranta, jota voi kahlata pitkään ennen kuin tulee syvää. Sinne voi pulahtaa aamusta iltaan sekä saunoa puulämmitteisessä ranta- ja savusaunassa sekä  sähkösaunassa. Kesällä saunat lämpenevät joka päivä.

Ilorannan kesää voi yrittää kuvailla sanoin, hieman paremmin se onnistuu kuvin, mutta parasta on tulla kokemaan se itse!

Ilorannan eläimet

Naksu-koira, kanit, lampaat, vasikat ja kanat ovat kaikkien rapsuteltavina ja mukana koko kesän.
Toivomme, että myös hevoset saataisiin kesäksi Ilorantaan.

Mitä kaikkea muuta kesä tekemistä?

Lisäksi kesäviikon ohjelmassa on perinteisesti Ilorannan kesän tapaan aikuisille puistojumppaa, ohjattuja lihaskuntotreenejä sekä kaiken ikäisille leikkejä ja pelejä mölkystä jalkapalloon. Polku- ja potkupyörät, kuntosali ja kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan.

Lauttaretkellä käydään kokemassa katiskoita ja kokeilemassa onneaan virvelillä sekä mato-ongella. Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan tai lähteä soutuveneellä onkimaan kaislikon reunaan.
Rannasta löytyy lisäksi soutuveneitä sekä SUP-lautoja vapaasti käytettäviksi.

Lisätiedot:

Samu Lescelius
Puh. 040-5131139
samu@iloranta.fi

Lämpimästi tervetuloa!


Hinnat ja varaustilanne

7 vrk hinnat:

  • Omenatarhassa 1300 € / aikuinen
  • Mökeissä ja isossa aitassa 1065 € / aikuinen
  • Päärakennus 1005-1065 € / aikuinen
  • Punainen talo 660 € / aikuinen

Hinnat sisältävät kaikki ruokailut, majoituksen (myös liinavaatteet ja pyyhkeet) ja saunomisen sekä pelikenttien käytön.

Osaksi viikkoa on tarjolla kaikenlaisia huoneita.
Koko viikoksikin mahtuu vielä mukaan. Hinnat sisältävät täysihoidon, majoituksen, liinavaatteet sekä siivouksen.

Katso varaustilanne varausjärjestelmästämme.

Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen.