fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Isovanhemmat & Lapsenlapset – teemaloma 16-20.6

Isovanhemmat & Lapsenlapset – teemaloma 16-20.6

16.06 11:00 20.06 14:00

Tervetuloa viettämään ikimuistoista isovanhempien ja lastenlapsen teemalomaa Ilorantaan 16-20.6 Teemapäivien aikana tarjoamme monipuolista ohjelmaa, joka sopii kaikenikäisille ja -tasoisille. Lapset ja aikuiset voivat osallistua yhdessä erilaisiin aktiviteetteihin ja nauttia yhteisistä […]

Loading Events

Tervetuloa viettämään ikimuistoista isovanhempien ja lastenlapsen teemalomaa Ilorantaan 16-20.6

Teemapäivien aikana tarjoamme monipuolista ohjelmaa, joka sopii kaikenikäisille ja -tasoisille. Lapset ja aikuiset voivat osallistua yhdessä erilaisiin aktiviteetteihin ja nauttia yhteisistä hetkistä maaseudun rauhassa.

Teemaloman ohjelmassa on perinteisesti Ilorannan kesän tapaan aikuisille puistojumppaa, ohjattuja lihaskuntotreenejä sekä kaiken ikäisille leikkejä ja pelejä mölkystä jalkapalloon. Polku- ja potkupyörät, kuntosali ja kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan.

Kuluvan viikon kohokohtia ovat mm. yhteiset lautaretkeilyt, kalastusretket ja yhteiset leivontahetket. Upea, lapsiystävällinen hiekkaranta hemmottelee, niin lapsia kuin auringonottajiakin. Rannasta löytyy lisäksi soutuveneitä sekä SUP-lautoja vapaasti käytettäviksi. Illan päätteeksi voitte rentoutua rantasaunassa tai savusaunassa ja nauttia herkullisista täysihoitoaterioista.

Majoittuminen tapahtuu mukavissa huoneissa ja mökeissä. Teemaloman hintaan sisältyy päivittäiset ateriat: aamiainen, lounas ja päivällinen. Parhaimmat iltapalat ovat lettuja, joita saa ainakin kerran viikossa.

Varaa nyt lomaasi Ilorannassa ja tee kesästä unohtumaton yhdessä isovanhempien ja lapsenlasten kanssa!

Lisätiedot:
Samu Lescelius
Puh. 040-5131139
samu@iloranta.fi


Hinnat ja varaukset:

Hinnat alk. 400 EUR / hlö sis. täysihoidon, majoituksen, liinavaatteet sekä siivouksen.

Lapset 0-5 v. majoittuvat ilmaiseksi ja lapset 6-15 v. puoleen hintaan.

Voit varata loman suoraan varauskalenterimme kautta. Sähköpostitse: myynti@iloranta.fi / puhelimitse: 050343 7770.

Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen.