fbpx

Liikunnan ilot Ilorannassa

Liikunta on ilomme!

Liikunta on ilomme. Haluamme tarjota lukuisia erilaisia vaihtoehtoja liikkua, jotta jokaiselle löytyisi varmasti omalle hyvinvoinnille ja kuntotasolle sopivia mahdollisuuksia. Ja siitä tarttuisi mukaan arkeen säännöllinen liikunta.

 

Loma-aikoina ohjatusti erilaisia pelejä ja leikkejä sekä aikuisille ryhmäliikuntaa ja lihaskuntotunteja.

 

Omaehtoiseen liikkumiseen sauvakävely- ja pyöräilyreitit halkovat hämäläisiä metsiä ja maaseutua. Järvimaisemaan voi tutustua veneillen, meloen, suppaillen tai vesijuosten.

 

Talvisin säiden salliessa luonnon helmaan pääsee liikkumaan luistellen, lumikenkäillen, potkukelkalla tai hiihtäen valmiiksi tehtyjä latuja pitkin. 

Omatoimista lihaskuntoharjoittelua varten Ilorannan maalaismaisemaa kiertää noin kilometrin pituinen peltolenkki, jonka varrella on lihaskuntosuorituspaikkoja.

Treenin voi tehdä reitillä oman fiiliksen mukaan leppoisasti tai crossfit-tyyppisesti kaiken irti ottaen.

Omenakellarin kuntosali ja monitoimitila tarjoavat mahdollisuuden liikkua silloinkin kun sää ulkona ei ole kaikkein parhain. Monitoimitilassa järjestetään viikosta riippuen joogaa, pilatesta, aerobicia, zumbaa sekä muuta ryhmäliikuntaa.  Kesäisin jumpat aina mahdollisuuksien mukaan ulkona. 

 

Toiminnallisissa harjoituksissa, kahvakuulatreeneissä tai perinteisessä kiertoharjoittelussa käytetään harjoitteluvälineinä tankojen, levy- ja käsipainojen sekä kahvakuulien lisäksi paljon todellisia toiminnallisia harjoitteluvälineitä, kuten tukkeja, traktorin renkaita, maitohinkkejä tai lekoja. Ohjatut liikuntatuokiot vetää aina liikunnan ammattilainen.

 

Pihapiirissä on erilaisia pihapelejä, kuten tikka, petankki, kubbi ja kyykkä. Kaksi tenniskenttää on myös vapaasti asiakkaiden käytössä. Tenniskentällä pelataan myös sählyä ja futsalia. Kesällä käytössä on 3 trampoliinia, jalkapallo- ja pesäpallokenttä, koriskenttä sekä rantalentis- sekä fudiskenttä.

 

Riihessä on kiipeilyseinä ja korikiipeilypaikka, joiden käyttö vaatii ohjausta. Myös perheen pienimmät voivat nauttia leikistä pihapiirin leikkipaikalla, jossa on keinujen, vaijeriliun ja hiekkalaatikon lisäksi puumaja mielikuvituksellisiin seikkailuhetkiin.

 

Pyydä tarjousta!

Iloranta on hyvä paikka