fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Syyslomanen – koko perhe lomalla!

Syyslomanen – koko perhe lomalla!

16.10.2023 11:00 22.10.2023 17:00

Syyslomanen Ilorannan Syyslomanen on helppoa, iloista ja takuuvarmaa lomaa koko perheelle, jonka keskiössä on maukas lähiruoka, rento ilmapiiri, ohjatut pelit, leikit ja elämykselliset retket sekä luonto, liikunta ja hyvinvointi. Päivittäistä […]

Ladataan Tapahtumat

Syyslomanen

Ilorannan Syyslomanen on helppoa, iloista ja takuuvarmaa lomaa koko perheelle, jonka keskiössä on maukas lähiruoka, rento ilmapiiri, ohjatut pelit, leikit ja elämykselliset retket sekä luonto, liikunta ja hyvinvointi. Päivittäistä ohjelmaa on tarjolla koko perheelle lasten leikeistä ja peleistä aikuisten ohjattuihin liikuntahetkiin ja koko perheen retkiin. Ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Kun lapset viihtyvät, aikuiset viihtyvät

Ilorannan Syyslomasen ohjelma on monipuolinen ja suosituimpien aktiviteettien osalta myös perinteinen. Pimeäretki metsään, rapuretki järvelle, erätaitojen kartuttaminen ja tikkupullan paisto ovat olleet suosittuja ohjelmia jo vuosia.

Jännittävää Nuku yö ulkona -retkeä sen sijaan kokeiltiin ensimmäistä kertaa viime syksynä ja tälle paljon hyvää palautetta saaneelle retkelle on mahdollista osallistua myös tänä vuonna. Syyslomasen ohjelmassa on myös kalliolta laskeutumista, joka vaatii jokaiselta hurjaa itsensä ylittämistä ja tarjoaa onnistumisen riemua parhaimmillaan.

Kalastusta, tuulastusta!

Kalastuksella on oma roolinsa Syyslomasella. Lauttaretkellä käydään kokemassa katiskoita ja kokeilemassa onnea virvelillä sekä mato-ongella. Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan. Rannasta löytyy myös soutuveneitä sekä kanootti vapaasti käytettäväksi.

Tuulastus on monelle vieras kalastuslaji, jota harrastetaan pimeinä syysöinä. Se on jännittävä kokemus niin lapsille kuin aikuisillekin ja monelle Ilorannan Syyslomanen onkin tarjonnut ensimmäisen mahdollisuuden lajin kokeiluun.

Saunominen ja uiminen

Tietenkin myös uiminen ja saunominen kuuluvat olennaisena osana Ilorannan syksyyn. Meillä on hieno, lapsiystävällinen luonnonhiekkaranta ja sinne voi pulahtaa sekä saunoa puulämmitteisessä ranta- ja savusaunassa sekä rannan uudessa sähkösaunassa. Saunat lämpeävät Syyslomasellakin joka päivä.

Ilorannan eläimet

Naksu-koira,Molli-kissa, kanit ja lampaat ovat kaikkien rapsuteltavina myös vielä Syyslomalla.

Syyslomasen tarkempaa aikataulua

Syyslomanen alkaa varsinaisesti maanantaina lounaalla ja jatkuu sunnuntain lounaaseen asti. Lasten ja aikuisten pelejä ja leikkejä on päivittäin.
Tarkempi viikko-ohjelma tarkentuu vielä.

Päiväohjelma
8.30-10.00 Aamiainen
10.00-12.00 Aamupäivän ohjelmat
12.00-13.30 Lounas
13.30- Iltapäivän ohjelmat
Saunominen ja uiminen
17.30-19.00 Päivällinen
18.30 Iltaohjelmat päivän mukaan

Syyslomanen on täysihoitoa

Ilorannan Syyslomanen on helppoa, iloista ja takuuvarmaa lomaa koko perheelle.

Hinnat:

Täysihoitohinnat / aikuinen1-2vrk, vrkhinta3-5vrk, vrkhinta6vrk, vrkhinta
Mökit ja Iso aitta155€145€135€
Päärakennus: H1, H2130€120€110€
Päärakennus: H3, H4125€115€105€
Omenatarhahotelli155€145€135€
H5, H6, H8 ja Takaluukku125€115€105€
Punaisen talon muut huoneet105€95€85€

Hinnat ovat vuorokausitäysihoitohintoja per aikuinen. Hinnat sisältävät majoituksen lakanoineen ja pyyheliinoineen, saunamaailman käytön, ohjatun ohjelman, ruokailut sekä loppusiivouksen.

*HUOM! Omenatarhan huoneissa yhden hengen huonelisä on 25 € / vrk ja vessallisissa & suihkullisissa huoneissa 15 € / vrk.
*Omenatarhan huoneissa, mökeissä ja isossa aitassa on TV, jääkaappi ja parveke tai terassi.
*Kaikki mökit ja iso aitta ovat remontoitu parin vuoden sisään.
*Lapset 0-5 v. ilmaisia, lapset 6-15 v. -50%.

VARAA NYT PERHEEN YHTEINEN LOMA!

Valitse linkistä sopiva aika ja käytä PROLOMA -koodia.

Tai Samulta Puh. 040-5131139 / samu@iloranta.fi

Lämpimästi tervetuloa perheeseen!

Seuraa meitä somessa:
#ilorantahauho
@iloranta