Tapahtumat

Ajankohtaista: Turvallisuus Ilorannassa korona-aikana ja peruutusehdot

Turvallisuus Ilorannassa korona-aikana ja peruutusehdot. Vieraidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, siksi muutamia ohjeita Meille kaikille syksyn ajalle: Yleisiä ohjeita Toimikaamme vastuullisesti: Ilorantaan ei saa tulla, mikäli jollakulla perheenjäsenellä on mitään koronaan viittaavia oireita!

Lue lisää

Etätyöpäivät Ilorannassa

Me täällä Ilorannassa tarjoamme toisenlaisen vaihtoehdon etätyöhön. Maaseudun rauhassa, keskellä luontoa on turvalliset puitteet saada työtehtävät tehtyä hyvällä motivaatiolla ja pystyen keskittyen olennaiseen, täydessä huolenpidossa.

Lue lisää

Naisten viikonloppu

Naisten viikonloppu – ihanasti kuplivaa naisenergiaa

Lue lisää

Syyslomanen - koko perhe lomalla

Ilorannan Syyslomasella on ohjelmaa, niin aikuisille, lapsille
kuin koko perheelle yhdessä,nyt jo maanantaista lähtien!
Syyslomasella on omat vuosien mittaiset perinteet. Perinteistä pidetään
kiinni ja suosituilla ohjelmilla on omat paikkansa, mutta nyt mukana
Syyslomaselle aivan uusia juttuja.

Lue lisää

Lokakuun Naisten viikonloppu

Lokakuun hämärässä on ihana kokoontua nauttimaan hyvästä seurasta, naurusta ja ilosta. Puhumaan unesta ja sen vaikutuksesta terveyteen ja vireyteen. Puhutaan myöskin rentoutumisen ja rauhoittumisen tekniikoista.
Puhutaan paljon muutakin mukavaa ja kiinnostavaa, lisäksi taiteillaan, pulistaan, uidaan, saunotaan ja lauletaan – siis nautitaan rennosta viikonlopusta!

Lue lisää

Jouluinen tonttuseikkailu

Tonttuseikkailulla vaellamme lyhtyjen kanssa tonttujen jäljillä Ilorannan maisemissa lintutornilta metsälaavulle kukin omassa tahdissaan. Viikonloppuna seikkaillaan tonttujen kanssa, nautitaan hyvästä ruoasta, leivotaan pipareita ja lauletaan joululauluja sekä valmistetaan joulukransseja.
Ulkotulilla paistetut lätyt, jouluruoka, saunominen ja leppoisa yhdessäolo ovat tärkeä osa tonttuilua.
Sunnuntaina voi sitten suunnistaa kohti kotia vastaleivottu leipä kainalossa.

Lue lisää

Ilorannan joulu

Ilorannan joulu on lämminhenkinen juhla kauniissa maalaismaisemassa mukavassa seurassa tai omassa rauhassa. Pipareita, glögiä, joululauluja, joulun herkkuja ja ulkoilua perinteikkäässä maalaistalossa. Majoitus mökeissä, punaisessa pihatalossa tai päärakennuksessa joko yläkerrassa tai Omenatarha-hotellisiivessä.

Lue lisää

Johtajaretriitti 2021 – Sinun kestävä kehittyminen

Vuoden 2021 ehdottomasti kovin valmennussarja! Mukana Suomen huippuasiantuntijat ja -luennoitsijat, mm. Minna Huotilainen, Patrik Borg, Susanna Laine ja Miro Heiskasen fysiikkavalmentaja Jouni Viitanen.

Lue lisää

Back to Top