Tapahtumat

Ajankohtaista: Turvallisuus Ilorannassa korona-aikana ja peruutusehdot

Turvallisuus Ilorannassa korona-aikana ja peruutusehdot. Vieraidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, siksi muutamia ohjeita Meille kaikille syksyn ajalle: Yleisiä ohjeita Toimikaamme vastuullisesti: Ilorantaan ei saa tulla, mikäli jollakulla perheenjäsenellä on mitään koronaan viittaavia oireita!

Lue lisää

Etätyöpäivät Ilorannassa

Me täällä Ilorannassa tarjoamme toisenlaisen vaihtoehdon etätyöhön. Maaseudun rauhassa, keskellä luontoa on turvalliset puitteet saada työtehtävät tehtyä hyvällä motivaatiolla ja pystyen keskittyen olennaiseen, täydessä huolenpidossa.

Lue lisää

Iloisesti ulkona - pikkujoulut Ilorannassa

Ulkoaktiviteetit ja väljät tilat tuovat turvallisuutta pikkujoulujen viettoon, sisältäen kuitenkin ne tärkeimmät pikkujouluun kuuluvat asiat: henkilökunnan palkitsemisen, yhteisöllisyyden, joulun tunnelma, yhdessäolon, hyvän ruoan ja paremman mielen.

Lue lisää

Jouluinen tonttuseikkailu

Tonttuseikkailulla vaellamme lyhtyjen kanssa tonttujen jäljillä Ilorannan maisemissa lintutornilta metsälaavulle kukin omassa tahdissaan. Viikonloppuna seikkaillaan tonttujen kanssa, nautitaan hyvästä ruoasta, leivotaan pipareita ja lauletaan joululauluja sekä valmistetaan joulukransseja.
Ulkotulilla paistetut lätyt, jouluruoka, saunominen ja leppoisa yhdessäolo ovat tärkeä osa tonttuilua.
Sunnuntaina voi sitten suunnistaa kohti kotia vastaleivottu leipä kainalossa.

Lue lisää

Ilorannan joulu

Ilorannan joulu on lämminhenkinen juhla kauniissa maalaismaisemassa mukavassa seurassa tai omassa rauhassa. Pipareita, glögiä, joululauluja, joulun herkkuja ja ulkoilua perinteikkäässä maalaistalossa. Majoitus mökeissä, punaisessa pihatalossa tai päärakennuksessa joko yläkerrassa tai Omenatarha-hotellisiivessä.

Lue lisää

Ilorannan uusivuosi

Tule hemmottelulomalle Ilorantaan ja vietä kanssamme ikimuistoinen vuodenvaihde!
Ilorannan tapaan pidämme huolen vieraistamme, niin nuorista kuin iäkkäämmistä, niin yksin saapuneista kuin isommalla ryhmällä tulleista. Ruokapöydät notkuvat herkkuja, Ilorannan keittiö tarjoaa parastaan ja loihtii herkkuja niin aamiaisille, lounaille kuin juhlaillallisillekin.

Lue lisää

Voi hyvin-viikonloppu

Energisenä ja hyvinvoivana kohti kevättä, mennään syvälle terveyden saloihin ja perehdytään aiheeseen matala-asteinen tulehdus ja sen seuraukset.
Moinen vaikuttaa niin virkeyteen kuin toimii pohjana erilaisille sairaustiloille, liitetäänpä se jopa kehon ikääntymisprosessin kiihtymiseen. Joten jos terveellinen elämäntapa ja hyvinvointi kiinnostaa on tämä viikonloppu sinua varten!

Lue lisää

Talviklassikko - aikuisten oma viikonloppu!

Klassikoksi muodostunut aikuisten oma viikonloppu! Talviklassikko on aikaisempina vuosina tehnyt tehtävänsä. Mukava talvinen viikonloppu on täynnä naurua ja ulkoliikuntaa. Kannattaa tulla mukaan!

Lue lisää

Johtajaretriitti 2021 – Sinun kestävä kehittyminen

Vuoden 2021 ehdottomasti kovin valmennussarja! Mukana Suomen huippuasiantuntijat ja -luennoitsijat, mm. aivotutkija Minna Huotilainen, ravitsemusasiantuntija Patrik Borg, Susanna Laine ja NHL-supertähti Miro Heiskasen fysiikkavalmentaja Jouni Viitanen.

Lue lisää

Back to Top