Tapahtumat

Ajankohtaista: Ilorannan kevät

Yrittäjän tervehdys ja tietoa toimenpiteistä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Kaikki tapahtumat ja varaukset on peruttu toistaiseksi. Ensisijaisesti pyrimme järjestämään kaikille varauksen tehneille uuden ajan ja siirron voi nyt tehdä veloituksetta. Varauksen voi myös muuttaa lahjakortiksi ja käyttää myöhemmin, jos nyt ei osaa sanoa mahdollista uutta ajankohtaa. Toivotamme kaikille terveyttä ja rakkautta, pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!

Lue lisää

Kevään Naisten viikonloppu -SIIRRETTY!

Huhtikuun Naisten viikonloppu on peruttu vallitsevan tilanteen vuoksi. Yritämme saada pidettyä sen vielä kevään aikana, jos vain mitenkään mahdollista. Ilmoitamme heti mahdollisen uuden ajankohdan kun se selviää.

Lue lisää

Kevään iloinen eläkeläisviikko - PERUTTU!

Virkistävä lomanen iloisille eläkeläisille!

Lue lisää

Johtajaretriitti vol 2 – Oikeaa bensaa koneeseen! - SIIRRETTY!

Johtajatretriitti vol 2 on siirretty pidettäväksi jonain muuna ajankohtana. Ilmoitamme heti uuden ajankohdan kun se selviää.

Lue lisää

Äidille irtiotto arjesta

Nyt on hieno mahdollisuus tarjota äidille kunnon irtiotto arjesta, ei vain äitienpäivälounasta.
Tervetuloa rentoutumaan maaseudun rauhaan, nauttimaan luonnosta ja ennen kaikkea valmistautumaan rauhassa äitienpäivään. Lauantaina voitte syödä hyvin, viettää aikaa perheen kesken, saunoa ja uida - äidille mukava irtiotto arjesta kevään keskellä!

Lue lisää

Back to Top