Tapahtumat

Ajankohtaista:Lue lisää

Talviviikonloppu

Nyt kannattaa tulla nauttimaan mahtavista ulkoilukeleistä koko perheen voimin! Lunta on hyvin ja varsinkin pulkkamäet hyppyreineen hyvin testattu uudenvuoden pyhinä. Lumilinna myös rakennettiin ja lumifudiskenttä testattu.
Lunta on sen verran paljon, että ladut saadaan tehtyä ainakin peltojen ympäri. Järvi on vielä auki, mutta jäätyy varmasti tulevalla viikolla.
Lisäksi voi potkukelkkailla, lumikenkäillä tai saunoa ja käydä vaikka avannossa. Myös savusauna lämpeää viikonlopun aikana. Kuntosali on viikonlopun aikana käytettävissä vapaasti.
Toki viikonlopuksi voi tulla myös vain rentoutumaan, lataamaan akkuja tai lueskelemaan

Lue lisää

Yleinen lounas

Ilorannan lounas perinteisine herkkuineen tarjolla lauantaina 16.1. klo 12.00-15.00.
Pulkkamäet ovat loistokunnossa ja lammasaitauksessa parin viikon vanhat karitsat ihmettelevät maailman menoa sekä kaipaavat rapsutuksia.
Siispä ennen lounasta tai sen jälkeen voi ulkoilla talvimaisemissa, pulkkailla tai käydä ihailemassa pieniä karitsoita.
Lounaalla rajoitettu osallistujamäärä ja turvavälit huomioitu.

Lue lisää

Talviklassikko - aikuisten oma viikonloppu!

Klassikoksi muodostunut aikuisten oma viikonloppu! Talviklassikko on aikaisempina vuosina tehnyt tehtävänsä. Mukava talvinen viikonloppu on täynnä naurua ja ulkoliikuntaa. Kannattaa tulla mukaan!

Lue lisää

Johtajaretriitti 2021 – Sinun kestävä kehittyminen

Vuoden 2021 ehdottomasti kovin valmennussarja! Mukana Suomen huippuasiantuntijat ja -luennoitsijat, mm. aivotutkija Minna Huotilainen, ravitsemusasiantuntija Patrik Borg, Susanna Laine ja NHL-supertähti Miro Heiskasen fysiikkavalmentaja Jouni Viitanen.

Lue lisää

Uusi alku terveelliseen elämään - hyvinvointiviikonloppu

Kauniin ja talvisen luonnon keskellä voit laskeutua pehmeään tunnelmaan ja ajatella vain itseäsi. Samalla voit kokea ja kuunnella ammattilaisten kertomaa matala-asteisesta tulehduksesta ja sen vaikutuksesta meidän kehoomme. Tulehdus piilottelee monen meidän elimistössämme, se väsyttää, vanhentaa ja altistuttaa sairauksille. Siitä haluamme päästä eroon. Viikonloppu on rento ja leppoisa.

Lue lisää

Ilorannan hiihtoloma

Ilorannan hiihtolomalla tapahtuu! Vaelluksia, nuotioeväitä, seikkailuretkiä,
pilkkimistä, avantouintia, katiskapyyntiä, potkukelkkailua, hiihtämistä ja luistelua.

Lue lisää

Kevään Naisten viikonloppu

Talvi on tullut ja pian alkaa aurinkokin paistelemaan. Keväinen metsä on parhaimmillaan, kun maaliskuussa kokoonnumme naisten viikonloppuun nauttimaan rennosta yhdessäolosta ja kevään voimasta.

Lue lisää

Back to Top