Tapahtumat

Ajankohtaista: Iloranta palkittiin perjantaina 6.9. ”Authentic Finnish Educational Travel Product-tuotekilpailun 2019” palkinnolla!

Visit Finlandin ja Opetushallituksen edustajista koostuva raati arvioi tuotteemme ”Diving into Finnish nature, culture, history and educational system” http://iloranta.fi/english/services/#educational-travel) voittajien joukkoon. Kilpailun kriteereinä; autenttisuus, paikallisuus, elämyksellisyys, koulutuksellisuus ja ainutlaatuisuus yhdessä kestävän kehityksen kanssa ovat tulleet tutuiksi jo vuosikymmenten ajan.

Lue lisää

Johtajaretriitti – Sinun kestävä kehittyminen

Hyvinvoiva johtaja on avain yrityksen taloudelliseen menestykseen. Johtajaretriitti auttaa Sinua löytämään parhaat puolesi ja antaa eväitä elämän kaikille osa-alueille. Sitä kautta se auttaa myös menestymään paremmin. Johtajaretriitti on vuoden kestävä valmennussarja, joka on suunnattu ennen kaikkea johtajille ja yrittäjille sekä kaikille, jotka haluavat olla huomenna parempia kuin tänään.
Vuoden aikana on tarjolla neljä teemoitettua tiivistä 2-3 päivän valmennusta. Saat vahvat eväät arkeen ja samalla verkostoidut muiden johtajien ja yrittäjien kanssa.

Lue lisää

Ilorannan hiihtoloma

Ilorannan hiihtolomalla tapahtuu! Vaelluksia, nuotioeväitä, seikkailuretkiä,
pilkkimistä, avantouintia, katiskapyyntiä, potkukelkkailua, hiihtämistä ja luistelua.

Lue lisää

Sydänystävällinen senioriviikko

Ilorannan senioriviikolla voit nukkua mukavasti Ilorannan Omenatarhassa, nauttia leppoisasta yhdessäolosta, ammattitaitoisesti ohjatusta
liikunnasta sisällä ja ulkona, yhteislauluista sekä hyvästä ruoasta.

Lue lisää

Mimmit maalla

Mimmit maalla -viikonloppu on omistettu lepäämiselle, liikunnalle, nautiskelulle, herkuttelulle, juhlimiselle, nauramiselle ja hemmottelulle. Työkiireet ja ruuhkavuosihulinat voi suosiolla jättää kotiin. Niitä ei täällä tarvita.

Lue lisää

Kevään Naisten viikonloppu

Kevät tekee tuloaan, aurinko paistaa pitkään ja luonto alkaa heräillä. Keväinen metsä on parhaimmillaan, kun kokoonnumme naisten viikonloppuun nauttimaan rennosta yhdessäolosta ja kevään voimasta.

Lue lisää

Kevään senioriviikko

Ilorannan senioriviikolla voit nukkua mukavasti Ilorannan Omenatarhassa, nauttia leppoisasta yhdessäolosta, ammattitaitoisesti ohjatusta
liikunnasta sisällä ja ulkona, yhteislauluista sekä hyvästä ruoasta.

Lue lisää

Äidille irtiotto arjesta

Nyt on hieno mahdollisuus tarjota äidille kunnon irtiotto arjesta, ei vain äitienpäivälounasta.
Tervetuloa rentoutumaan maaseudun rauhaan, nauttimaan luonnosta ja ennen kaikkea valmistautumaan rauhassa äitienpäivään. Lauantaina voitte syödä hyvin, viettää aikaa perheen kesken, saunoa ja uida - äidille mukava irtiotto arjesta kevään keskellä!

Lue lisää

Back to Top