fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Elokuinen kesäviikonloppu

Elokuinen kesäviikonloppu

18.08.2023 17:00 20.08.2023 14:00

Nyt on hieno mahdollisuus tulla kokemaan Ilorannan kesä pienoiskoossa tai tulla vaan fiilistelemään muistoja kesältä. Kesäinen viikonloppu voi olla pelkästään rentoutumista, liikuntaa ja leppoista pelailua. Tai eläinten rapsuttelua, tenniksen peluuta, […]

Tytöt ilorannan hiekkarannalla
Ladataan Tapahtumat

Nyt on hieno mahdollisuus tulla kokemaan Ilorannan kesä pienoiskoossa tai tulla vaan fiilistelemään muistoja kesältä.

Kesäinen viikonloppu voi olla pelkästään rentoutumista, liikuntaa ja leppoista pelailua. Tai eläinten rapsuttelua, tenniksen peluuta, kalastelua ja metsäretkeilyä.

Rapukautta, kun eletään, niin lauantain päivällisellä päästään maistelemaan myös niitä Iso-Roineen herkkuja.

Viikonlopun aikana on jonkin verran ohjattua ohjelmaa ja omatoimista tekemistä riittää vaikka aamusta iltaan.

Omatoimista tekemistä

Kivat leikkipaikat ja -majat, trampoliinit, pelikentät, luontopolut sekä maan mainiota lähiruokaa – leppoisaa irtiottoa arjesta aamusta iltaan.

Polku- ja potkupyörät, kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan.

Soutuveneellä voi käydä kokeilemassa onneaan virvelillä sekä mato-ongella. Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan tai lähteä soutuveneellä onkimaan kaislikon reunaan.

Kaikki kesän eläimetkin ovat vielä paikalla, lampaat, vasikka, kanit ja kanat, Naksu-koira ja Molli-kissat odottelevat rapsuttelijoita.

Saunominen ja uiminen

Upea, lapsiystävällinen hiekkaranta hemmottelee, niin lapsia kuin auringonottajiakin. Viikonlopun aikana pääsee saunomaan niin puulämmitteisessä rantasaunassa ja rannan sähkösaunassa kuin myös savusaunassa.

Hinnat ja lisätietoja

Viikonlopun hinta perjantain päivälliseltä sunnuntain lounaalle on 260 €/aikuinen ja huoneissa ilman mukavuuksia 200€/aikuinen. Lauantain lounaalta sunnuntain lounaalle hinta on 160 €/aikuinen.
Hinnat sisältävät majoituksen, ruokailut sekä saunomisen ja uimisen. Myös lakanat ja pyyhkeet kuuluvat hintaan sekä loppusiivous.
6-15-vuotiaat puoleen hintaan, nuorimmat ovat ilmaisia.

Varaaa nyt heti!

Tai Samulta: samu@iloranta tai puhelimella 040-5131139.

Lämpimästi tervetuloa viettämään kesäistä viikonloppua!