IloCamp-iloinen treenileiri

Haluatko vaihtelua lihaskuntotreeniisi todellisilla toiminnallisilla harjoituksilla? Olisiko sinusta mielenkiintoista oppia miten voit hyödyntää lähiympäristöäsi sekä luontoa treeniesi piristämiseen ja tehostamiseen?

IloCamp on kaksi päivää ohjattua treeniä inspiroivassa maalaisympäristössä.

IloCamp sopii aktiivikuntoilijasta kilpatason Crossfit harrastajaan asti. Lisätehoa ja mielenkiintoa treeneihin tuovat tsemppaavat treenikumppanit sekä ulkona toteutettava joukkuekisa. Se on hauska tapa ulkoilla yhteisen tekemisen merkeissä ja ottaa mittaa miehistä ja naisista!

Se soveltuu erinomaisesti aktiiviliikkujalle, joka kaipaa uusia ideoita, kovaa treeniä ja treenikavereita. Treenejä on mahdollista tehdä oman kuntotason mukaan. Treenileirillä käytetään harjoitteluvälineinä todellisia toiminnallisia vanhan maalaistalon tarjoamia harjoitteluvälineitä kuten esimerkiksi maitotonkia, hevosrekiä, pölkkyjä ja lekoja. Harjoittelupaikkoina toimivat mm. vanha riihi, vehnäpelto ja hiekkaranta.

Päivät kruunaa treenaajille sopiva maukas lähiruoka, täydellinen rentoutuminen savusaunan löylyssä sekä uiminen kirkasvetisessä järvessä.

IloCampin ohjelma

Lauantai
9.30 Tervetulokahvit ja IloCamp:n avaus
10.30 Maalaiscrossfit
12.00 Lounas, maukasta lähiruokaa
14.30 Joukkuetreenikisa
16.00 Välipala
Sauna ja uiminen
18.30 Päivällinen
Sunnuntai
8.15-9.45 Aamiainen
10.00 Hallittua voimaa
12.00 Lounas, maukasta lähiruokaa

IloCampin sisältö ja hinta

  • 3 lihaskuntoharjoitusta liikunta-alan ammattilaisen ohjaamina.
  • 2 päivän täysihoidon välipaloineen - ravinteikasta ja maukasta lähiruokaa hämäläisistä metsistä, pelloilta ja järvistä
  • 1 vuorokauden majoituksen kahden hengen huoneessa
  • saunomisen ja uimisen
  • pelikenttien ja kuntosalin vapaan käytön
  • välineet ja tilat ovat käytössä myös ohjelman ulkopuolella

Hinnat: 150 €/hlö ja Omenatarhassa 170 €/hlö, majoitus mukavuuksin varustetuissa huoneissa, mökeissä tai Omenatarhassa. Yhden hengen huonelisä on 30€. Osallistujamäärä on 15-40 henkilöä.

Varaukset ja lisätietoja:
Samu Lescelius

Puh. 040 513 1139 tai samu@iloranta.fi

Lämpimästi tervetuloa treenaamaan Ilorantaan!

Seuraava» Elokuinen kesäviikonloppu

Back to Top