fbpx

Oppiminen

Opitaan kokemuksista

Todellinen oppiminen perustuu itsekoetuille elämyksille. Tietäminen on tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on kokea asioita ja oivaltaa ne tunteen välityksellä.

 

Oppiminen Ilorannassa

 

Haluamme tarjota leirikouluissamme todellisia kokemuksia maaseudulta, sekä olla mukana kehittämässä maaseutulähtöistä ympäristökasvatusta leirikouluissa.

 

Monella kaupunkilaisella ei nykyään enää ole yhteyksiä maaseudulle, ja leirikoulut maaseudulla nousevatkin entistä tärkeämpään asemaan.

 

Jo kotieläimien rapsuttelu ja syöttäminen sekä kalan tai ravun käteen ottaminen ovat hienoja kokemuksia, joista riittää kerrottavaa kotona.

 

Iloranta on elämyksiä ja oppimista. Iloranta on “Maalle oppimaan” –auditoitu leirikoulukohde. Järjestämme unohtumattomia ja elämyksellisiä leirikouluja maaseudun rauhassa ympäri vuoden.

Leirikoulu Ilorannassa on yhteisiä elämyksiä ja lukuisia hauskoja muistoja sekä hyviä eväitä koulutyöhön.

Ilorannan koulutusmatkailutuote palkittiin ”Authentic Finnish Educational Travel Product-tuotekilpailun 2019” palkinnolla! 

 

Visit Finlandin ja Opetushallituksen edustajista koostuva raati arvioi tuotteemme

”Diving into Finnish nature, culture, history and educational system” voittajien joukkoon 6.9.2019.

 

Palkinnon kriteereinä olleet autenttisuus, paikallisuus, elämyksellisyys, koulutuksellisuus ja ainutlaatuisuus, yhdessä kestävän kehityksen kanssa, ovat tulleet tutuiksi Ilorannassa jo vuosikymmenten ajan. 

 

Pyydä tarjousta ryhmällenne!

Iloranta on hyvä paikka