fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Hiljaisuuden retriitti

Hiljaisuuden retriitti

10.03.2023 10:00 12.03.2023 16:00

Tervetuloa pysähtymään ja palautumaan sekä syventämään meditaatioharjoituksia. Tule kokemaan hiljaisuuden voima. Hiljaisuus tuo sinulle rauhaa ja saat yhteyden asioihin, jotka ovat arjen kiireiden keskellä jääneet vaille huomiota. Retriitin turvallisessa ilmapiirissä […]

Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa pysähtymään ja palautumaan sekä syventämään meditaatioharjoituksia. Tule kokemaan hiljaisuuden voima. Hiljaisuus tuo sinulle rauhaa ja saat yhteyden asioihin, jotka ovat arjen kiireiden keskellä jääneet vaille huomiota. Retriitin turvallisessa ilmapiirissä sinulla on aikaa tutustua tuntemuksiisi ja antaa itsellesi myötätuntoa.

Ilmoittaudu mindfulness hiljaisuuden retriittiin tunnelmalliseen Ilorantaan. Huomaa, että tämä retriitti on osa käynnissä olevan peruskoulutus -ryhmämme ohjelmaa.

Pääset mukaan, mikäli olet käynyt meidän pitkät koulutuksemme. Jos olet kiinnostunut tästä retriitistä, etkä ole käynyt meidän koulutuksiamme, olethan yhteydessä Leena Pennaseen leena.pennanen@mindfulness.fi.

Anna itsellesi tauko arjesta – se on loistava sijoitus, joka kantaa sinua pitkälle.

Varaa oma paikkasi pian!

Retriitin osallistumismaksu 295,00€ suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä oheisen linkin kautta.

Majoitus ja ruokailut maksetaan kortilla tai käteisellä paikan päällä Ilorannassa.

Majoituksen ja täyshoidon hinta/hlö (sis. 10% / 14% alv):
A) 2 hh Omenatarhassa (hotellitason huone): 270,00 €
B) 2 hh, oma WC ja suihku: 235,00 €
C) 2 hh ilman mukavuuksia: 195,00 €
Yhden hengen huonelisä 75,00 €/hlö

Hintoihin sisältyvät ruokailut:
2 x aamupala, 3 x lounas, 2 x päivällinen, 2 x iltapala

Hinnat sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeen sekä saunan ja avannon käyttömahdollisuuden sovittuina ajankohtina.

Aloitamme retriitin pe 10.03. majoittumisella klo 10.00 ja laskeudumme hiljaisuuteen klo 11.00 alkaen harjoitussalissa. Retriitti päättyy su 12.03. klo 15.30.

Päiväohjelma vaihtelee yhdessä meditoimisen, ruokailuiden ja oman ajan välillä. Sinulla on käytössäsi myös vapaa-aikaa, jolloin voit käydä esim. kävelyllä Ilorannan kauniissa ympäristössä.

Retriitin peruutusehdot

Varauksen voi perua 3 viikkoa ennen retriitin alkua. Sen jälkeen voit nimetä sijaisosallistujan, tai Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy pidättää 60% osallistumismaksusta. Jos peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 1 viikko ennen retriitin alkua, maksua ei palauteta. Peruutuksen yhteydessä pidätämme joka tapauksessa 80€:n suuruisen käsittely- ja toimituskulun.

Osallistumismaksun maksamisen jälkeen maksaja/osallistuja on sitoutunut peruutusehtoihin.

Ilmoita peruutuksesta aina sähköpostitse info@mindfulness.fi.

Ilorannassa järjestettävien retriittien majoituksen ja ruokailuiden peruutusehdot:
Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen retriitin alkua, laskuttaa retriittipaikka Iloranta osallistujalta täyden maksun. Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus mahdollisen sairastapauksen varalta.

Olemme tehneet alustavan varauksen retriittipaikkaan, mutta pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Ylivoimainen este

Retriitin järjestäjällä on oikeus ennen retriitin alkua siirtää se toiseen ajankohtaan, jos siirron syynä on sairaustapaus tai muu vastaava perusteltu syy, eikä ilman kohtuuttomia ponnisteluja ole mahdollista osoittaa sijaista.

Retriitin järjestäjä ei vastaa peruutuksista, viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota retriitin järjestäjän ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksen tekohetkellä ja jonka seurauksia retriitin järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.

Retriitin järjestäjän on viipymättä ilmoitettava ylivoimaisesta esteestä kirjallisesti retriittiin osallistujalle, samoin kuin esteen lakkaamisesta.

Maksamalla kurssin, sitoudut näihin peruutusehtoihin.

Peruutusehdot