fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Äidille irtiotto arjesta – Äitienpäiväviikonloppuna

Äidille irtiotto arjesta – Äitienpäiväviikonloppuna

10.05 17:00 12.05 15:00

Äitienpäivän viikonloppu: Hemmottelua ja irtiotto arjesta Ilorannassa 10-12.5 Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan maaseudun rauhaan, missä voit nauttia keväisestä luonnosta, herkullisista aterioista ja valmistautua huoletta ja rauhassa äitienpäivään. Koko perhe voi osallistua […]

Loading Events

Äitienpäivän viikonloppu: Hemmottelua ja irtiotto arjesta Ilorannassa 10-12.5

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan maaseudun rauhaan, missä voit nauttia keväisestä luonnosta, herkullisista aterioista ja valmistautua huoletta ja rauhassa äitienpäivään. Koko perhe voi osallistua loman aikana järjestettäviin aktiviteetteihin, ja sunnuntain äitienpäivälounas on myös sisällytetty loman hintaan.

Metsä houkuttelee retkelle, keväinen luonto kutsuu istahtamaan alas ja kuuntelemaan uskomatonta kymmenien lintulajien kevät sirkutus serenadia. Ruokapöydät notkuvat herkuista buffetpöydässämme aamupalalla, lounaalla ja päivällisellä.

Lapsille riittää mukavaa puuhaa äitienpäivän juhliin valmistautumiseen. Piha- ja ulkoalueet ovat toukokuussa täydessä käytössä. Lapset voivat pomppia trampoliinilla ja touhuilla leikkipaikalla, tenniskentällä voi tenniksen lisäksi pelailla sählyä, fudis- ja koriskentät myös käytössä. Osallistujamäärää rajoitetaan ettei ruuhkaa kerry leikki- ja ulkoilupaikoille.

Aikuisille tarjoamme mahdollisuuden treenata kuntosalilla tai ulkotreenipaikoilla traktorinrenkaineen, lekoineen, rekineen ja renkaineen. Lauantaina Ilorannan saunat ovat lämpiminä – myös savusauna. Uskaliaimmat voivat uida järvessä, joten älä unohda ottaa uikkareita mukaan.

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta ja stressittömästä Äitienpäiväviikonlopusta Ilorantaan!

Toivottaa: Samu ja koko Ilorannan väki

Varaukset:

Voit varata täysihoitoloman suoraan netistä mutta myös puhelimitse: 050-343 7770 tai sähköpostitse: myynti@iloranta.fi

Lisätiedot:
Samu Lescelius
040-513 1139
samu@iloranta.fi


Hinnat ja lisätiedot:

Perjantain päivälliseltä sunnuntain äitienpäivälounaalle hinnat Omenatarhassa, mökeissä ja isossa aitassa 260 € / aikuinen.
Vessallisissa & suihkullisissa huoneissa 220 € / aikuinen. Muissa huoneissa 180 .

Lauantain lounaalta sunnuntain lounaalle hinnat Omenatarhassa, mökeissä ja isossa aitassa 170 / aikuinen.
Vessallisissa & suihkullisissa huoneissa 150 € / aikuinen. Muissa huoneissa 130 €.
Huomaathan, että 0-5 v. lapset ovat ilmaisia ja 6-15 v. lapset puoleen hintaan.

Hinnat sisältävät kaikki ruokailut, majoituksen (myös liinavaatteet ja pyyhkeet) ja saunomisen sekä pelikenttien käytön.

HUOM! Sunnuntaina runsas äitienpäivälounas su 12.5 sisältyy pakettiin.

Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen.