fbpx

Uusi Vuosi alkaa Ilorannassa

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uusi Vuosi alkaa Ilorannassa

31.12.2020 @ 12:00 - 03.01.2021 @ 14:00

Uusi Vuosi Ilorannassa

Tule hemmottelulomalle Ilorantaan ja vietä kanssamme ikimuistoinen vuodenvaihde!

 

Ilorannan tapaan pidämme huolen vieraistamme, niin nuorista kuin iäkkäämmistä, niin yksin saapuneista kuin isommalla ryhmällä tulleista. Ruokapöydät notkuvat herkkuja, Ilorannan keittiö tarjoaa parastaan ja loihtii herkkuja niin aamiaisille, lounaille kuin juhlaillallisillekin.

Elämysleikittäjämme huolehtii lasten viihtymisestä pihapiirissä ja luonnossa joka päivä.

 

Aikuiset saavat nauttia halutessaan luonnosta, hiljaisista kävelyretkistä rauhallisessa maalaismaisemassa tai käydä vaikka kuntosalilla.

 

Saapuminen Ilorantaan lounaalle ja majoittuminen.

Aikuisilla on mahdollisuus rauhoittua ja valmistautua vuoden vaihtumiseen.

Lapsille ohjattua ohjelmaa.

Tervetulopäiväkahvit ja tuoreet pullat nautitaan laavulla, nauttien ulkoilmasta. Iltapäivällä rantasaunat kuumana, savusaunaa säästellään yöhön.

 

Uudenvuoden aattona nautitaan yhdessä juhlaillallinen. Elämysleikittäjä nappaa lapsukaiset mukaansa ruokailusta ja aikuiset saavat jäädä nauttimaan pitkästä ja rauhallisesta illallisesta.

Aattoilta jatkuu retkellä Ilorannan miljoonan tähden taivaan alle. Rantamäki on puettu juhla-asuun, kynttilät valaisevat tienoon luoden satumaisen valojen ja varjojen maailman. Nuotiolla on mahdollisuus paistaa vaahtokarkkeja ja nauttia lämmintä glögiä. Rentoa yhdessäoloa isolla porukalla raikkaasta yöstä nauttien. Tätä ja ehkä pieniä yllätyksiäkin on Uusi Vuosi Ilorannassa. Juhlistakaamme tätä vuoden vaihtumista yhdessä riemuiten!

 

Uuden vuoden yön kunniaksi myös saunamaailmamme on lämmitetty. Vuosi voi siis vaihtua myös saunan lauteilla ja jättäen vanhan vuoden taakat avantoon!

 

Uuden Vuoden päivä avautuu hiljalleen – tarjolla pitkä brunssi ja myöhäinen lounas. Päivään mahtuu ulkoilua, ohjelmaa ja aktiviteetteja, lepoa ja puuhastelua, sään mukaan.

Järvi on yleensä jo jäässä, jolloin päästään luistelemaan, napa- ja potkukelkkailemaan, pelaamaan lätkää tai pitämään Ilorannan curlingikisat. Tietysti myös hurja pulkkamäki voisi olla kiva lisä J Ohjelmaa toki keksitään ilman jäätä ja luntakin.

 

Päivällisen jälkeen on jälleen saunamaailma lämmitetty teitä varten!

 

Lauantai aloitetaan jälleen aamiaisella ja ohjelmat jatkuvat aina sunnuntaihin asti, unohtamatta tietenkään notkuvia ruokapöytiä. Lauantaina iltapäivällä saadaan nautiskella lätyistä.

Toivomme teidän jäävän vieraaksemme ainakin sunnuntaihin asti. Lounaan jälkeen on mukava lähteä täysin vatsoin kotiin aloittamaan uutta vuotta ja uutta arkea.

 

Tule yksin tai yhdessä hemmoteltavaksi Ilorannan täysihoitoon!

Details

Start:
31.12.2020 @ 12:00
End:
03.01.2021 @ 14:00

Countryside resort Iloranta

Iloranta on hyvä paikka