fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Koko perheen isänpäivä

Koko perheen isänpäivä

12.11.2022 11:00 13.11.2022 14:00

Isien- ja isoisienpäivää vietetään sunnuntaina 13.11. Tänä vuonna päivää kannattaa juhlia koko perheen voimin, vaikka monessa polvessa, iloisessa Ilorannassa! Isänpäiväpaketti tarjoaa koko perheelle yli yön retken raikkaisiin ja arjesta irrottaviin […]

Ladataan Tapahtumat

Isien- ja isoisienpäivää vietetään sunnuntaina 13.11. Tänä vuonna päivää kannattaa juhlia koko perheen voimin, vaikka monessa polvessa, iloisessa Ilorannassa!
Isänpäiväpaketti tarjoaa koko perheelle yli yön retken raikkaisiin ja arjesta irrottaviin maalaismaisemiin, luonnon, valmiiden ruokapöytien, juhlavan isänpäiväkakun ja lukuisten aktiviteettimahdollisuuksien äärelle.

Ilorannan lähiluontopolut ja pihapiirin ulkoalueet ovat käytettävissä vapaasti. Samoin kuntosali ja ulkotreenipaikat traktorinrenkaineen, lekoineen ja rekineen. Puuhakkaan päivän kruunaa rauhoittuminen rannan saunamaailmassa, jossa Isänpäivän kunniaksi lämpiää niin puulämmitteinen sauna, uusi sähkösauna kuin savusaunakin. Iso-Roineen vesi viilentää saunojia marraskuussa jo todella virkistävästi!

Lapsia Ilorannassa viihdyttävät Naksu-koira, Molli-kissa sekä lampaat. Pelivälineitä on moneen eri lajiin ja leikkipaikalla riittää tekemistä. Sisällä voi haastaa koko perheen lautapelihetkeen.
Operaatio Isänpäivästä emme voi tässä enempää kertoa, mutta ohjattu ohjelma on lapsille ja huippusalainen. 😉 

Ruokailut

Ilorannan ruoka on puhtaista raaka-aineista valmistettua, maukasta lähiruokaa. Ruokasaleja on Ilorannassa kaksi ja ruokailut ovat hieman porrastettu, jotta ette ole kaikki yhtä aikaa ottamassa annoksia. Jokaiselle ruokakunnalle tulee oma pöytä, jossa voitte istua rauhassa keskenään, huomioiden turvavälit muihin pöytiin. Sunnuntaina isien kunniaksi nautimme isien mieleisen ja runsaan juhlalounaan kera täytekakun.

Hinnat ja lisätietoja

Irtioton hinta 140 €/aikuinen. Omenatarhan huoneissa, mökeissä ja isossa aitassa 160 €/aikuinen.
6 – 15 -vuotiaat puoleen hintaan (70 € / 80 €). Hinnat sisältävät majoituksen lakanoineen ja pyyheliinoineen, saunamaailman käytön, ohjatun ohjelman ja ruokailut lauantain lounaalta aina sunnuntain isänpäivän juhlalounaalle sekä loppusiivouksen.

Varaa nyt: myynti@iloranta.fi tai 050-343 7770

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!