fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Kesän ensimmäinen lomaviikko

Kesän ensimmäinen lomaviikko

05.06.2023 08:00 09.06.2023 17:00

Löydä suomalainen maaseutu. Iloranta on Suomen vanhin maaseudulla toimiva täysihoitoa tarjoava matkailuyritys. Olemme huolehtineet vieraistamme jo yli 85 vuoden ja neljän sukupolven ajan. Meille tulet kuin mummolaan. Siksi monet lomavieraat […]

Tytöt ilorannan hiekkarannalla
Ladataan Tapahtumat

Löydä suomalainen maaseutu. Iloranta on Suomen vanhin maaseudulla toimiva täysihoitoa tarjoava matkailuyritys. Olemme huolehtineet vieraistamme jo yli 85 vuoden ja neljän sukupolven ajan. Meille tulet kuin mummolaan. Siksi monet lomavieraat palaavatkin vuosi vuoden jälkeen takaisin kesäloman viettoon Ilorantaan.

Ilorannan kesä

Olennaista Ilorannan kesässä ovat maukas lähiruoka, rento ilmapiiri sekä luonto, liikunta ja hyvinvointi.
Tietenkin myös uiminen ja saunomminen. Meillä on hieno, lapsiystävällinen luonnonhiekkaranta ja sinne voi pulahtaa aamusta iltaan sekä saunoa puulämmitteisessä ranta- ja savusaunassa. Ne lämpeävät kesällä joka päivä.
Ilorannan kesää voi yrittää kuvailla sanoin, hieman paremmin se onnistuu kuvin, mutta parasta on tulla kokemaan se itse!

Ilorannan eläimet

Naksu-koira, Milli- ja Molli-kissat, kanit, lampaat, vasikat ja kanat ovat kaikkien rapsuteltavina ja mukana koko kesän.

Ensimmäisellä lomaviikolla ei ohjattua ohjelmaa

Trampoliinit ja pelikentät ovat toki vapaasti käytettävissä ja pelejä löytyy mölkystä jalkapalloon.Polku- ja potkupyörät, kuntosali ja kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan.
Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan tai lähteä soutuveneellä onkimaan kaislikon reunaan.
Rannasta löytyy lisäksi soutuveneitä sekä SUP-lautoja vapaasti käytettäviksi.

Täysihoitoa

Kesäviikon hintaan kuuluvat päivittäiset ateriat: aamiainen, lounas ja päivällinen. Iltapalaa voi tehdä mukaan päivälliseltä, joten omia eväitä ei tarvita.
Parhaimmat iltapalat ovat lettuja, joita nautitaan kerran viikossa.
Lakanat ja pyyhkeet kuuluvat täysihoidon hintaan, mutta omat rantapyyhkeet pitäisi olla itsellä mukana. Myös loppusiivous kuuluu hintaan.

Hinnat ja varaustilanne

Vuorokausihinnat alkaen 85 €/aikuinen. Lapset 0-5 v. ilmaisia, lapset 6-15 v. puoleen hintaan.

Lomailla voi perjantaihin asti, viikonloppu on jo aivan täynnä.  Vapaana on vielä erilaisia huoneita.

VARAA NYT PERHEEN YHTEINEN LOMA!

Tai puhelimitse 050-3437770.

Lämpimästi tervetuloa perheeseen!

Seuraa meitä somessa:
#ilorantahauho
@iloranta