fbpx

Ilocamp – iloinen treenileiri

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilocamp – iloinen treenileiri

01.01.2021 @ 08:00 - 01.01.2022 @ 17:00

lloCamp on kaksi päivää ohjattua treeniä inspiroivassa maalaisympäristössä. Leiri järjestetään aina mahdollisuuksien mukaan ulkona. IloCamp on Ilorannan oma toiminnallinen kuntoiluohjelma, joka sopii aktiivikuntoilijasta kilpatason Crossfit-harrastajaan asti, sillä treenit voi tehdä oman kuntotason mukaan. IloCamp on uusia ideoita liikkumiseen, kovaa treeniä ja hikisiä treenikavereita. Lisätehoa harjoitteluun tuo joukkuekisa.

Treenileirillä käytetään harjoitteluvälineinä vanhan maalaistalon tarjoamia välineitä, kuten maitotonkkia, rekiä, pölkkyjä, traktorin renkaita ja lekoja. Harjoittelupaikkoina Ilorannassa toimivat mm. vanha riihi, vehnäpelto ja hiekkaranta.

Päivät kruunaa treenaajille sopiva maukas lähiruoka sekä täydellinen rentoutuminen savusaunan löylyssä.

Ohjelma

4 lihaskuntoharjoitusta ja 2 lihashuoltotuntia liikunta-alan ammattilaisen ohjaamina / 2 vuorokauden täysihoidon välipaloineen – ravinteikasta ja maukasta lähiruokaa hämäläisistä metsistä, pelloilta ja järvistä / 2 vuorokauden majoituksen kahden hengen huoneessa / saunomisen ja uimisen / pelikenttien ja kuntosalin vapaan käytön / välineet ja tilat ovat käytössä myös ohjatun ohjelman ulkopuolella

Osallistujamäärä: 18-40 henkilöä. Hinta: 180-215 €/hlö, majoitus mukavuuksin varustetuissa huoneissa, mökeissä tai hotellitasoisessa Omenatarhassa.

Treenileirejä järjestetään ympäri vuoden. Sisältö tarkentuu aina vuodenajan mukaan. Leirin yhdeksi treeniksi on mahdollista tilata urheilun todellisen ammattilaisen vetämä erikoistreeni halutun teeman mukaisesti. Vaihtoehtoina mm. kilpa-aerobicin moninkertainen maailmanmestari Jouni Viitanen, jääkiekkoilija Joonas Rönnberg tai kamppailulajien ja kehonpainoharjoittelun opettaja Timo Leikola, jolla on 2. danin musta vyö Hokutoryu ju-jutsussa.

Tiedot

Alkaa:
01.01.2021 @ 08:00
Loppuu:
01.01.2022 @ 17:00
Tapahtumaluokka:

Iloranta on hyvä paikka