fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Ilocamp – iloinen treenileiri

Ilocamp – iloinen treenileiri

19.04 17:00 21.04 14:00

— ELÄMYSOHJELMA kesto 2 vrk — IloCamp on Ilorannan oma toiminnallinen kuntoiluohjelma, joka sopii aktiivikuntoilijasta kilpatason Crossfit-harrastajaan asti, sillä treenit voi tehdä oman kuntotason mukaan.

Ladataan Tapahtumat

Aktiiviliikkujan unelma, Ilocamp -treenileiri tulee jälleen! Maalaismiljöö pöllyää, kun reki, maitotonkat ja pölkyt sekä muut tosielämän treenivälineet laitetaan liikkeelle, joukkuekisaa unohtamatta. Tule mukaan Ilorannan iloiselle treenileirille!

IloCamp – iloinen treenileiri

Eat, sleep, train, smile – repeat! Kokonainen viikonloppu täynnä ohjattuja tehotreenejä, maittavaa ruokaa, rantasaunojen lämpöä sekä makoisia yöunia – joukkuekisailuja unohtamatta.
Vai miltä kuulostaisi reen kiskominen, pölkkyjen kantaminen tai perunasäkin pyörittely? Entä yhteinen aamulenkki metsäpolkuja pitkin?

Tällä leirillä haastetaan omaa kuntoa todellisilla toiminnallisen treenin välineillä, joita ei löydy muualta kuin maalaismiljööstä. Lähde testaamaan kuntosi rajat ja ottamaan mittaa treenikavereista joukkuekisassa!

IloCamp – itsensä ylittämistä ohjatuissa treeneissä inspiroivassa maalaisympäristössä

IloCamp sopii aktiivikuntoilijasta kilpatason Crossfit harrastajaan asti, sukupuoleen katsomatta. Lisätehoa treeneihin tuovat tsemppaavat treenikumppanit sekä joukkuekisa. Leiri soveltuu erinomaisesti aktiiviliikkujalle, joka kaipaa kovaa treeniä ja treenikavereita. Treenejä on mahdollista tehdä oman kuntotason mukaan.

Treenileirillä käytetään harjoitteluvälineinä todellisia toiminnallisia vanhan maalaistalon tarjoamia harjoitteluvälineitä, kuten esimerkiksi maitotonkkia, hevosrekiä, pölkkyjä ja lekoja. Lisäapuna välineistössä käytetään myös hieman tutumpiakin treenivälineitä, kuten kahvakuulia ja voimaköyttä. Harjoittelupaikkoina toimivat mm. vanha riihi, nurmikenttä ja hiekkaranta.

Palautuminen olennaisena osana viikonloppua

llman palautumista ei tapahdu myöskään kehittymistä. Leirillä ei siis unohdeta kehonhuollon tärkeyttä: lauantai ja sunnuntai alkavat kehonhuollolla ja herättelyllä sekä lauantai päättyy kehonhuoltoharjoituksilla.
Optimaalisen kehittymisen kruunaa maukas ja ravitseva lähiruoka, täydellinen rentoutuminen savusaunan löylyssä sekä uiminen kirkasvetisessä järvessä. Ja tietenkin hyvät yöunet Ilorannan majoituksessa.

HUOM! Myös Elixir testasti aikanaan IloCamp-tuotteen. Katso linkistä miten Karoliina Blackburn ja Lassi Hurskainen pärjäsivät IloCamp:n treeneissä, IloCamp – iloinen treenileiri.

Ohjelma

Perjantai
Tervetuloa Ilorantaan ja IloCamp:n avaus
17.00Välipala ja majoittuminen
17.301. treeni
18.45Päivällinen
Saunominen ja uinti
Lauantai
8.00Aamun herättely liikkuvuusharjoituksilla
8.30-10.00Aamiainen
10.30Treeni 2: Maalaiscrossfit
12.00Lounas
Päiväunet/omaa aikaa
14.30Joukkuetreenikisa
Välipala
Saunominen ja uinti
18.30Päivällinen
Ohjattu kehonhuolto
Sunnuntai
8.00Aamulenkki metsäpoluilla
8.30-10.00Aamiainen
10.304. treeni
12.00Lounas

Ohjaajat

Liikunta-alan rautaiset ammattilaiset, itsekin aktiiviliikkujat Samu Lescelius, Ilorannan isäntä/liikunnanohjaaja/PT/Palautumisvalmentaja, ja Saila Hilvola, hyvinvointivalmentaja/PT (FullFocus Coaching Oy) pitävät huolen, että hiki virtaa – hymyssä suin.

IloCampin sisältö ja hinta

  • 7 yhteistreeniä liikunta-alan ammattilaisten ohjaamina
  • pe-su täysihoidon välipaloineen – ravinteikasta ja maukasta lähiruokaa hämäläisistä metsistä, pelloilta ja järvistä
  • 2 vrk majoituksen
  • saunomisen ja uimisen
  • pelikenttien ja kuntosalin vapaan käytön
  • välineet ja tilat ovat käytettävissä myös ohjelman ulkopuolella

Hinta: 299 €/hlö ja Omenatarhassa 349 €/hlö. Majoitus mukavuuksin varustetuissa huoneissa, mökeissä tai Omenatarhassa. Yhden hengen huonelisä on 50€. Osallistujamäärä vähintään 15 henkilöä. Toteutus mahdollista myös 10 henkilöllä muokatuin ohjelmin.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätietoja:
Samu Lescelius
Puh. 040 513 1139 tai samu@iloranta.fi

Lämpimästi tervetuloa treenaamaan Ilorantaan!


Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen.