fbpx
Parvi

Kokous tai palaveri?

Ilorannan kokoustilat tarjoavat rennot ja monipuoliset kokoustilat erilaisten palaverien, tiimipäivien, kokouksien ja koulutuksien järjestämiseen.

Ilorannan parvi

Parvi, joka sijaitsee navetan ylisillä Ilorannan pihapiirissä, tarjoaa monipuolisen tilan erilaisiin tapahtumiin. Se sopii mainiosti kokousten lisäksi esimerkiksi taidenäyttelyiden järjestämiseen tai näytelmän katsomoksi, sillä tilassa on oma näyttämö. Parvi tarjoaa inspiroivan ympäristön erilaisille tapahtumille ja retriiteille Ilorannan idyllisessä miljöössä.

Lisäksi parvelta on suora pääsy alakerrassa sijaitsevaan Lystiin, mikä mahdollistaa kätevän liikkumisen tilojen välillä.

Parvi on kooltaan 6m x 10m. Tila on parhaimmillaan 20 – 40 henkilölle, mutta muokkautuu tarpeen mukaan.

Henkilömäärä: 20 – 60
Kokousvarustelu: kiinteä videotykki, äänentoisto, fläppitaulu ja valkotaulu sekä useita erilaisia valoja tunnelman luomiseen.

Omenasali

Omenasali on todellinen monitoimitila.  Sali on kooltaan 10m x 15m ja toimii hyvin kokoustilana isommalle porukalle, jopa lähes 80 henkilölle. 

Omenasali on 2011 valmistuneessa Omenatarhasiivessä

Henkilömäärä: 60-80
Kokousvarustelu: siirrettävä videotykki ja äänentoisto

Lysti

Lystissä on takkahuone, keittiö, kirjastohuone, televisio- ja oleskelutila sekä sähkö- ja infrapunasauna.

Henkilömäärä: 5-15
Kokousvarustelu: Iso näyttö, johon HDM-liitin. Siirrettävä videotykki.

Kirjasto

Kodikas kirjasto toimii pienen ryhmän palaverissä tai kokouksessa hyvin. Kirjasto on samassa rakennuksessa kuin Parvi ja Lysti. Sieltä pääsee sisäkautta näyttämön läpi Parveen, ja tästä syystä se toimiikin hyvin esim. ryhmätyötilana.

Kirjasto toimii hyvin myös kokouksen luennoitsijan tilana, sillä sen yhteydessä on ”Topin huone” joka on kahden hengen huone mukavuuksilla. 

Henkilömäärä: 4-8
Kokousvarustelu: Iso näyttö, johon HDM-liitin. Siirrettävä videotykki.