fbpx
Hääkattaus riihessä

Aina on hyvä syy juhlia!

Juhlaan kuin juhlaan – Ilorannassa on loistavat puitteet juhlien järjestämiselle, olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, sukujuhlat tai vaikka hääpäivän vietto.

Teemme juhlien järjestämisestä sinulle helppoa, esitä toiveesi ja me toteutamme näköisesi juhlat toiveidesi mukaan. Ilorannasta saat halutessasi täyden palvelun juhlapaketin, johon sisältyvät majoitus ja kuljetukset. Sinun tehtäväksesi jää vain saapua paikalle ja nauttia vieraista ja tunnelmasta.

Juhlatilat

Ilorannan monipuoliset juhlatilat muuntuvat ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme paikan päälle. Ilorannassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten jokainen tuo omat tarjottavat mukanaan. Astiat tarjoiluihin löytyvät Ilorannasta.

Omenatarha ilmakuva

Päärakennuksen salit

Vanha sali sijaitsee päärakennuksessa, heti ruokasalin läheisyydessä. Saliin on esteetön kulku.

Henkilömäärä: n. 40

Toinen sali päärakennuksen yhteydessä on Omenatarhan sali. Sen yhteydessä sijaitsevat 10 x 2hh hotellitasoista huonetta ja salista pääsee myös aurinkoiselle terassille suoraan. Tähänkin saliin on esteetön pääsy. Salista käynti terassille, jossa terassipöytäryhmä.

Henkilömäärä: n. 50

Ilorannan riihi sopii tunnelmallisiin juhliin
Ihana Hämäläinen pitopöytä
Lähiruokaa parhaimmillaan
Riihi on Ilorannan yllätyksellinen helmi. Pöytä on katettu pienelle ryhmälle riihen takkahuoneeseen. Tässä 10 henkilöä viettää syntymäpäiviä.
Riiheen on katettu pienelle ryhmälle illallinen.
Ilorannan Riihi

Riihi

Riihi on idyllisten maalaisjuhlien pitopaikka. 

Vanhassa 1800-luvun alun riihessä on kolme osaa, jotka ovat yhteydessä toisiinsa. Riihi kokonaisuutena sopii jopa 100 hengen tilaisuuksiin. Lisätilaksi sopii Riihen ylinen, josta pääsee vaikkapa katselemaan alakerran juhlallisuuksia.

Riihen eteisessä sijaitsee vanha puuvene, joka toimii yleensä juhlaruokailujen pitopöytänä. Riihi on ”lämpimän” ajan juhlapaikka. 

Henkilömäärä: n. 120

Ruoka

Ilorannan ruoka on tunnetusti herkullista lähiruokaa, jonka keittiöhenkilökuntamme loihtii aterioiksi. Tarjonnasta löytyy useita teemojen mukaisia menuvaihtoehtoja, ja yhdessä kanssasi voimme vielä räätälöidä juuri sellaisen menun kuin haluat.

Ilorannan menut juhlaan

Marinoitu savuahven
Mustaherukkasilli & Hunajasilakka
Graavilohi

Sienisalaatti
Waldorfinsalaatti
Hedelmäinen vihersalaatti
Kesärosolli

Ilorannan kotijuustot & sienihillo
Pihlajanmarjahillo & kurpitsapikkelssi

Perunat
Mokko
Uunijuurekset
Aura-punajuuripaistos
Rosmariinipaahdettu naudanfilee
Sienimuhennos

Leipälajitelma sekä levitteet

Kahvi / tee

Täytekakku

Tästä noutopöytä-menusta isokin vierasjoukko löytää herkullisia makupareja. Olemme suunnitelleet sen erityisesti isompia syntymäpäiväjuhlia tai hääjuhlia ajatellen.

Hedelmäinen vihersalaatti
Metsäsienisalaatti
Tomaatti-vuohenjuustosalaatti
Parsakaalisalaatti

Savumarinoitu särki
Puolukkasilakka
Tillisilli
Hunajainen savulohi sitruskastikkeella

Kesänmaun palvi & kotisinappi
Palsternakka-naurispatee & yrttipesto
Ilorannan piimäjuusto & sienihillo
Juustotarjotin & tyrni-rosmariinihillo

Tilliperunat
Ilorannan perinteinen mokko

Paahdettu naudanfilee
Maalaisyrttikana
Lihapullat
Kevätsipulimuhennos
Piparjuurismetanakastike
Paahdetut porkkanat
Rapea kuorrutettu kesäkurpitsa

Ilorannan leivät &levite
Maito,vesi,mehu & kotikalja

Täytekakku
Mutakakkua ja pannacottaa mansikkamelballa ja kermavaahdolla
Ilorannan karpalotoffeet

Ilorannan elämykset muistetaan pitkään!

Ilorannassa on juhlittu lähes vuosisadan ajan. Ikimuistoisia elämyksiä ja hetkiä on vieraiden iloksi loihdittu ja hiottu koko talon väen voimin. Pikkujouluna voit juhlia meillä ruoka keskiössä tai mikset yhdistä pikkujouluihin vaikka yhteistä tekemistä tai ohjelmaa. Molempiin on valmiit paketit jo luotuna.

Juhliisi voit tuoda omat esiintyjät tai voit kysyä myös meiltä apua. Järjestämme mielellämme teidän näköiset ja kokoiset juhlat sesongista riippuen.

Kuljetukset isompiin ja pienempiin juhlapäiviin

Yhteiskuljetus on helppo tapa kuljettaa juhlavieraat paikasta toiseen, juuri teille sopivien aikataulujen mukaisesti. Yhteistyökumppanimme hoitavat kuljetukset luotettavasti ja ammattitaidolla juhlapaikalle.