fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Talviviikonloppu

Talviviikonloppu

08.03 17:00 10.03 13:30

Maaliskuun alussa on kevättalven kelit parhaimmillaan! Viikonlopuksi voi tulla hiihtelemään, jäälle potkukelkkailemaan, auringonpaisteeseen pilkkimään tai muuten vaan nauttimaan mahtavista ulkoilukeleistä koko perheen voimin! Talviviikonloppuina ei Ilorannassa ole ohjattua ohjelmaa, mutta […]

Ladataan Tapahtumat

Maaliskuun alussa on kevättalven kelit parhaimmillaan! Viikonlopuksi voi tulla hiihtelemään, jäälle potkukelkkailemaan, auringonpaisteeseen pilkkimään tai muuten vaan nauttimaan mahtavista ulkoilukeleistä koko perheen voimin!

Talviviikonloppuina ei Ilorannassa ole ohjattua ohjelmaa, mutta omatoimista ohjelmaa riittää kyllä varmasti.
Ladut ovat ajettu ja kaiken kaikkiaan n. 5 kilometriä on latuja. Pulkkamäet ovat kunnossa ja ne ovatkin olleet kovassa käytössä koko talven.

Ilorannasta on lainattavissa sekä monoihin että tavallisiin kenkiin kiinnitettäviä retkiluistimia sekä  lumikenkiä.
Toki viikonlopuksi voi tulla myös vain rentoutumaan, lataamaan akkuja tai lueskelemaan. Lomailua ilman sen kummempia aikatauluja, mitä muuta voisi toivoa viikonlopun irtiotolta.

Ruokailut viikonlopun aikana tarjolla normaalisti. Saunomaan ja avantoon pääsee tottakai, myös savusauna lämpiää viikonlopun aikana.

Laskettelemaan vuoden 2018 hiihtokeskukseen Sappeeseen!

Viikonlopun aikana ehtii hyvin piipahtamaan Sappeessa laskettelemassa tai lautailemassa. Sappee sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Ilorannasta.

Täysihoitohinnat

Viikonlopun hinta perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen Omenatarhassa ja mökeissä 250€ ja muissa huoneissa 220 €/aikuinen.
Lapset 6-15 vuotta puoleen hintaan, nuorimmat ovat ilmaisia.

Lisätietoja ja varaukset

puh. 050-3437770 tai myynti@iloranta.fi

Tervetuloa nauttimaan talven riemuista Ilorannassa!