fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Talviviikonloppu

Talviviikonloppu

11.02.2022 17:00 13.02.2022 13:30

Nyt kannattaa tulla nauttimaan mahtavista ulkoilukeleistä koko perheen voimin! Talviviikonloppuina ei Ilorannassa ole ohjattua ohjelmaa, mutta omatoimista ohjelmaa riittää kyllä varmasti. Oikein mukavan talviset olosuhteet on jo meillä. Järvi jäätyi […]

Päiväunet riippumatossa talvella
Loading Events

Nyt kannattaa tulla nauttimaan mahtavista ulkoilukeleistä koko perheen voimin!

Talviviikonloppuina ei Ilorannassa ole ohjattua ohjelmaa, mutta omatoimista ohjelmaa riittää kyllä varmasti.
Oikein mukavan talviset olosuhteet on jo meillä. Järvi jäätyi hyvissä ajoin ja huikeista jäistä on päästy nauttimaan paljon. Luntakin on satanut oikein mukavasti ja lähiympäristö tarjoaakin monenlaisia hiihtoreittejä. Pulkkamäet ovat myös jo kunnossa ja ne ovatkin yleensä kovassa käytössä aamusta iltaan.

Ilorannasta on lainattavissa sekä monoihin että tavallisiin kenkiin kiinnitettäviä retkiluistimia sekä vuokrattavana lumikenkiä.
Toki viikonlopuksi voi tulla myös vain rentoutumaan, lataamaan akkuja tai lueskelemaan. Lomailua ilman sen kummempia aikatauluja, mitä muuta voisi toivoa viikonlopun irtiotolta.

Ruokailut viikonlopun aikana tarjolla normaalisti. Saunomaan ja avantoon pääsee tottakai, myös savusauna lämpiää näiden päivien aikana.

Laskettelemaan vuoden 2018 hiihtokeskukseen Sappeeseen!

Viikonlopun aikana ehtii hyvin piipahtamaan Sappeessa laskettelemassa tai lautailemassa. Sappee sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Ilorannasta. Sappeessa rinteet ovat kunnossa.

Täysihoitohinnat

Viikonlopun hinta perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen vain 190 €/aikuinen. Omenatarhassa ja mökeissä 220 €/aikuinen.
Lapset 6-15 vuotta puoleen hintaan, nuorimmat ovat ilmaisia.

Lisätietoja ja varaukset

Samu Lescelius
puh. 040-5131139 tai samu@iloranta.fi

Tervetuloa nauttimaan talven riemuista Ilorannassa!