fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Padel-viikonloppu

Padel-viikonloppu

11.02.2022 17:00 13.02.2022 14:00

Viikonloppu Ilorannan puitteissa maukkaine lähiruokineen, savusaunoineen ja avantoineen sekä padelit Hämeenlinnassa Padel Kingi:ssä, niistä on Padel-viikonloppu tehty. Lauantaina aamupalan jälkeen siirrymme Heidin ja Arton hellään huomaan Padel-hallille Hämeenlinnaan. Pakettiin kuuluu […]

Ladataan Tapahtumat

Viikonloppu Ilorannan puitteissa maukkaine lähiruokineen, savusaunoineen ja avantoineen sekä padelit Hämeenlinnassa Padel Kingi:ssä, niistä on Padel-viikonloppu tehty.
Lauantaina aamupalan jälkeen siirrymme Heidin ja Arton hellään huomaan Padel-hallille Hämeenlinnaan.
Pakettiin kuuluu ammattimaista opastusta aloittelijoille sekä ohjattu miniturnaus kokeneemmille pelureille. Voi siis tulla mukaan vaikka ei olisi aiemmin edes kokeillut padelia. Kentät on varattu klo 10.30-12.30, joten pelien jälkeen ehdimme Ilorantaan lounaalle ja iltapäivällä voi käydä vaikka luistelemassa tai luontopolulla ennen saunoja sekä päivällistä.

Sunnuntaina taas aamupalan jälkeen padelit samassa paikassa ja sieltä pelien jälkeen Ilorantaan lounaalle.

Jos kaikki perheestä eivät halua pelata padelia…

Jos osa perheestä lähtee pelaamaan, muu perhe voi jäädä viettämään aikaa Ilorantaan. Viikonloppuna ei ole ohjattua ohjelmaa, mutta omatoimista tekemistä riittää varmasti. Järvi on jäässä ja jäälle on tehty luisteluradat ja pelikenttä sekä napakelkka. Potkukelkoilla pääsee jäällä potkuttelemaan. Myös pilkkiminen on jo mahdollista eikä yleensä tarvitse mennä kovin kauas, kun ahven jo syö.
Pulkkamäet saataneen myös siihen mennessä kuntoon. Ja toivottavasti myös hiihtoladut, siihen toki tarvitaan lunta lisää vielä ennen sitä.
Ruokailut tarjolla normaalisti. Saunomaan ja avantoon pääsee tottakai, myös savusauna lämpiää viikonlopun aikana.

Padel-viikonlopun hinnat

Viikonlopun hinta on 230 €/aikuinen ja 130 €/6-15-vuotiaat. Hinta sisältäen majoituksen, ruokailut perjantain päivälliseltä sunnuntain lounaalle sekä 4 tunnin kenttävuokrat ja ammattimaisen opastuksen aloittelijoille sekä ohjatun miniturnauksen kokeneemmille pelureille. Saunominen ja avanto toki myös kuuluvat hintaan, kuten myös lakanat ja loppusiivous.

HUOM!

  • Minimi osallistujamäärä padel-pakettiin on 8 hlöä
  • Padel King:stä voi vuokrata välineet hintaan 4 €/maila ja 8 €/pallotuubi
  • Padeliin vain rajoitettu osallistujamäärä

Ilman padel-pakettia viikonloput hinnat ovat 190 €/aikuinen ja 6-15-v. puoleen hintaan.

Varaukset: samu@iloranta.fi tai 040-5131139

Lämpimästi tervetuloa pelailemaan ja lomailemaan!