Johtajaretriitti 2021 – Sinun kestävä kehittyminen

Vuoden 2021 ehdottomasti kovin valmennussarja! Mukana Suomen huippuasiantuntijat ja -luennoitsijat, mm. aivotutkija Minna Huotilainen, ravitsemusasiantuntija Patrik Borg, Susanna Laine ja NHL-supertähti Miro Heiskasen fysiikkavalmentaja Jouni Viitanen.

Hyvinvoiva johtaja on avain yrityksen taloudelliseen menestykseen. Johtajaretriitti auttaa Sinua löytämään parhaat puolesi ja antaa eväitä elämän kaikille osa-alueille. Sitä kautta se auttaa myös menestymään paremmin. Johtajaretriitti on vuoden kestävä valmennussarja, joka on suunnattu ennen kaikkea johtajille ja yrittäjille sekä kaikille, jotka haluavat olla huomenna parempia kuin tänään.
Vuoden aikana on tarjolla neljä teemoitettua tiivistä 2-3 päivän valmennusta. Saat vahvat eväät arkeen ja samalla verkostoidut muiden johtajien ja yrittäjien kanssa.

Johtajaretriitin sisältö

Emme ole yksin arjen jaksamisen ja työelämän haasteiden kanssa. Yhdessä asiantuntijoidemme osaamisen ja retriittiin osallistujien omien kokemuksien kautta löydämme parhaat vinkit, niin henkiseen, kuin fyysiseen hyvinvointiin. Vertaistuki on korvaamaton johtajille ja yrittäjille.
Luvassa on huippuluentoja elimistön hyvinvoinnin kulmakivistä aivoista, liikunnasta, palautumisesta ja ravinnosta. Luentojen, treenaamisen, ulkoilun ja maukkaan lähiruuan lisäksi suoraa puhetta sekä yrittäjien omia tarinoita, positiivisten onnistumisien kautta.
Tavoitteena löytää se paras Sinä omalle ja yrityksesi menestyksen tielle.

Omat tavoitteet hyvinvoinnin parantamiseksi

Hyvinvoinnin parantamiseksi jokainen asettaa itselleen sopivat tavoitteet, joko vuodeksi tai seuraavaan valmennukseen asti. Muutos ei ala hetkessä ja siihen pitää varata aikaa. Siihen on hyvä saada myös eväitä huippu asiantuntijoiltamme sekä muilta retriittiläisiltä. Muutokset hyvinvoinnin parantamiseksi ovat pieniä, esim. puolen tunnin yöunien lisääminen, jotka sitten pidemmällä tähtäimellä alkavat näkymään parempana jaksamisena.
Kukaan ei kuitenkaan jää yksin tavoitteidensa kanssa, valmennuksista saat arkeen työkaluja ja valmentajat ovat tukena arjen haasteissa.

Arki on hektistä ja töissä kiirettä! Kaksi yötä on avain juttu siihen, että pääset arjesta irti, toisena päivänä ja yönä palautuminen vasta kunnolla alkaa. Retriittiä edeltävä tai seuraava viikonloppu on hyvä varata aikaa perheelle ja parisuhteelle. Siksi retriitti on kaksi yötä, jotta voit varata viikonlopun viettääksesi aikaa läheistesi kanssa. He ovat kuitenkin tärkein voimavarasi.

Palvelulupaus

Me lupaamme, että saavutat tavoitteesi ja vuoden päästä olet parantanut hyvinvointiasi, jos itse sitoudut asettamiisi tavoitteisiin täysillä!

Valmennusten sisältö

 • Huippuluennot
 • Suunto 3 urheilukellon henkilökohtaisen hyvinvoinnin seuranta työkalun (jos osallistut vähintään kahteen valmennukseen)
 • Ilorannan maankuulua lähiruokaa aamusta iltaan
 • Kaikki valmennusten materiaalit
 • Työkaluja arkeen
 • Yhteydenpito ja tuki valmentajien kanssa valmennusten välillä
 • Personal trainerin ohjaamat treenit ja vinkit omaat harjoitteluun
 • Yhteiset kokemukset niin treenien kuin vuodenaikaan sopivien elämysten muodossa mm. ravustus ja pimeäretki lähimetsään.
 • Kollegiaalinen tuki ja verkostoituminen
 • Päiväunet tai muuten omaa aikaa, ilman puhelinta, iPadia ja läppäriä
 • HUOM! Haluamme maksimoida palautumisen ja hyvät unet valmennusten aikana, joten jokainen osallistuja saa oman huoneen.
 • Sekä tietysti joka kerta uiminen ja saunominen, myös savusaunassa

Hinnat ja ilmoittautumiset

Jokainen voi poimia itselleen tarpeellisimmin ja mielenkiintoisimman valmennuksen. Johtajaretriitistä saat kuitenkin enemmän irti, jos osallistut useampaan valmennukseen, elämänmuutosten kohdalla muutama kuukausi on hyvin lyhyt aika.

 • EARLY BIRDS hinnat voimassa 30.10.2020
  • 800 € (+alv)
  • Koko vuoden valmennussarja hintaan 3000 € (+alv)
 • Normaalihinnat 31.10.2020 eteenpäin
  • Yhden retriitin hinta 950 € (+alv)
  • Koko vuoden valmennusarja hintaan 3400 € (+alv)

Hinnat sisältäen em. sisällön.

Haluamme pitää ryhmän tiiviinä, joten paikkoja on hyvin rajoitetusti, otamme mukaan vain 10 hlöä.
Johtajaretriitti on panostus johtajan hyvinvointiin ja sitä kautta työhyvinvointiin.

Aloita oma kestävä kehittymisesi ja varaa nyt tai viimeistään 30.10. mennessä paikkasi vuoden kovimpaan valmennussarjaan!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Jan Koskimies: 044-2656082 ja jan@team5150.fi

Samu Lescelius: 040-5131139 ja samu@iloranta.fi

Valmennusten ajankohdat ja teemat

24.-26.1.21 Johtajaretriitti vol 2 - Aivot on elimistön tietokone ja oman hyvinvointimme takana
Ensimmäisenä aloitetaan aivoista, ne ovat kuitenkin kaiken A ja O, elimistön tietokone ja hyvinvoinnin tae. Asiantuntijana aivotutkija Minna Huotilainen.
Lisäksi kuulemme tarinan juontaja, näyttelijä ja toimittaja Susanna Laineelta. Susanna kertoo omakohtaiset kokemukset miten on selvinnyt nykyajan hektisessä työelämässä. Hän ymmärsi reagoida ajoissa ja teki ison päätöksen oman hyvinvointinsa varmistamiseksi.

8.-10.4.21 Johtajaretriitti vol 2 - Ravinto ja Uni
Huhtikuun teemana hyvinvoinnin peruspilarit, uni ja ravinto. Luennoitsijoina mm. Patrik Borg.
"Syömisen tehtävänä olisi tuottaa jaksamista ja hyvää oloa. Turhan usein syömistä parannellessa lopputulos on liki päinvastainen, koska elintapamuutoksia tehdessä ei aina osata kohdistaa muutoksia oikeisiin paikkoihin ja suhteuttaa niitä sopivasti." Patrik Borg.

23.-25.9.2021 Johtajaretriitti vol 3 - Elimistö – Miten koneesi toimii ja sen huoltaminen!
Voima ja liikkuvuus, aliarvostettuja ominaisuuksia, joita me kaikki tarvitsemme, hyvinvointimme tueksi. Kuka olisi parempi luennoimaan asiasta kuin kaksinkertainen aerobicin maailmanmestari, NHL supertähti Miro Heiskasen fysiikkavalmentaja Jouni Viitanen.

11.-13.11.2021 Johtajaretriitti vol 4 - Jaksaminen ja elämästä nauttiminen – ”Tehot irti moottorista!”
Vuosi on huollettu kehoa, nyt suunnataan katseet eteenpäin. Stressi on hyvinvoinnin pahimipia vihollisia, miten se vaikuttaa elimistöömme. Vai onko se vain korvien välissä? Palautetaan mieleen stressi ja sen aiheuttajat. Huomaamme että valmennuksen aikana stressin vaikutus jokaiseen meistä on pienentynyt ja voimme katsoa positiivisesti eteenpäin, tavoitteena jaksaminen ja elämästä nauttiminen.

Seuraava» Uusi alku terveelliseen elämään - hyvinvointiviikonloppu

Back to Top