fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Ilorannan Uusivuosi

Ilorannan Uusivuosi

29.12.2023 12:00 01.01.2024 14:00

Tule yksin, kaksin, porukalla tai perheenä – Ilorannan tapaan pidämme huolen kaikista vieraistamme, niin nuorista kuin iäkkäämmistä, niin yksin saapuneista kuin isommalla ryhmällä tulleista. Vietä kanssamme ikimuistoinen ja iloinen vuodenvaihde! […]

Ladataan Tapahtumat

Tule yksin, kaksin, porukalla tai perheenä – Ilorannan tapaan pidämme huolen kaikista vieraistamme, niin nuorista kuin iäkkäämmistä, niin yksin saapuneista kuin isommalla ryhmällä tulleista. Vietä kanssamme ikimuistoinen ja iloinen vuodenvaihde! Juhlistetaan vuoden vaihtumista yhdessä riemuiten!

Vuodenvaihteen ruokapöydät notkuvat herkkuja Ilorannan keittiön tarjotessa parastaan ja loihtiessaan herkkuja niin aamiaisille, lounaille kuin juhlaillallisillekin. Elämysleikittäjämme huolehtii lasten viihtymisestä pihapiirissä ja luonnossa joka päivä. Aikuiset voivat nauttia luonnosta, kävelyretkistä rauhallisessa maalaismaisemassa tai käydä vaikka kuntosalilla.

Uuden vuoden aattoilta huipentuu retkellä Ilorannan miljoonan tähden taivaan alle. Rantamäki on puettu juhla-asuun, kynttilät valaisevat tienoon luoden satumaisen valojen ja varjojen maailman. Leirinuotiolla on mahdollisuus paistaa vaahtokarkkeja ja nauttia lämmintä glögiä. Uuden vuoden yön kunniaksi myös saunamaailmamme on lämmitetty. Uusi Vuosi voi siis vaihtua myös saunan lauteilla, vanhan vuoden taakat raikkaaseen avantoon jättäen!

Uuden Vuoden päivä avautuu hiljalleen – tarjolla pitkä brunssi. Päivään mahtuu ulkoilua, ohjelmaa ja aktiviteetteja, lepoa ja puuhastelua, sään mukaan.

Järvi on yleensä jo jäässä, jolloin päästään luistelemaan, napa- ja potkukelkkailemaan, pelaamaan lätkää tai pitämään Ilorannan curlingikisat. Tietysti myös hurja pulkkamäki voisi olla kiva lisä. Ohjelmaa toki keksitään ilman jäätä ja luntakin.

Iltapäivällä lounaan jälkeen on mukava lähteä täysin vatsoin kotiin aloittamaan uutta vuotta ja uutta arkea.

Tule yksin tai yhdessä hemmoteltavaksi Ilorannan täysihoitoon!

Hinnat ja lisätietoja

3 vuorokauden täysihoitohinnat / aikuinen  

Mökit ja Omenatarha                      450 €
Päärakennus: 1 ja 2                          420 €
Päärakennus: 3 ja 4                         390 €
5,6,8, takaluukku ja Topin huone 390 €
Punainen talo: muut huoneet        300 €

Yhden hengen huonelisä Omenatarhassa 20,00€/yö ja muissa huoneissa 15,00€/yö.

Lisätietoja ja varaukset:
6 – 15 -vuotiaat puoleen hintaan.
Hinnat sisältävät 3 vuorokauden majoituksen lakanoineen ja pyyheliinoineen, saunamaailman käytön, ohjatun ohjelman, ruokailut perjantaista maanantaihin, koko Ilorannan Uusivuosi -kokonaisuuden ajalta sekä loppusiivouksen.

Varaukset: samu@iloranta.fi tai 040-5131139.
Voit myös varata suoraan alla olevan Varaus -painikkeen kautta. Koodi on PROUUVEE

Lämpimästi tervetuloa mukaan!