fbpx

Etusivu » Tapahtumat » Hiiihtolomaviikko 9

Hiiihtolomaviikko 9

28.02 11:00 03.03 13:00

Ilorannan aktiivinen Hiihtoloma: Ulkoilua, saunomista ja perheen yhdessäoloa! Ilorannan hiihtolomaviikko 9 (28.2-3.3.2024) on keskiviikosta sunnuntaihin täynnä monipuolista ja hauskaa ohjelmaa, joka sopii koko perheelle! Ohjelmassa on hiihtoa, luistelua, eväshetkiä nuotiolla, […]

Ilorannan jääkivaa ja pilkkimistä
Ladataan Tapahtumat

Ilorannan aktiivinen Hiihtoloma: Ulkoilua, saunomista ja perheen yhdessäoloa!

Ilorannan hiihtolomaviikko 9 (28.2-3.3.2024) on keskiviikosta sunnuntaihin täynnä monipuolista ja hauskaa ohjelmaa, joka sopii koko perheelle! Ohjelmassa on hiihtoa, luistelua, eväshetkiä nuotiolla, pilkkimistä, avantouintia, katiskanpyyntiä, potkukelkkailua ja letunpaistoa. Nauti monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta. Lomaasi voit viettää aktiivisesti tai rentoutuen, uppoutuen kiireettömyyden tunnelmaan. Ilorannan kuntosali on käytettävissä joka päivä – täydellinen yhdistelmä liikuntaa ja rentoutumista!

Päivän päätteeksi saunat lämpenevät tarjoten rentouttavan tuokion Ilorannan lumoavassa ympäristössä. Illemmalla nautit runsaasta päivällisestä ja voit viettää vaikkapa leppoisia hetkiä iltapelien parissa. Meillä nautit herkullisen monipuolista lähiruokaa –  ruokailut sisältyvät lomapakettisi hintaan.

Ilorannan lomapäivät rakentuvat talven ja sään mukaan. Luistele, hiihdä, ja nauti lumisista pulkkamäistä – Iloranta tekee hiihtolomastasi unohtumattoman!

Lomapäivien ohjelma rakentuu talven ja sään mukaan

Lumitilanteemme tarkentuu pian, mutta tällä hetkellä se näyttää erittäin lupaavalta. Vallitseva lumitilanne tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja. Jääalueella voit nauttia pilkkimisestä, potkukelkkailusta, napakelkkailusta, sekä pelata tossulätkää tai luonnonjääcurlingia. Mahdollisesti pääset myös luistelemaan. Ilorannasta voit lainata retkiluistimia sekä monoille että tavallisille kengille. Pihapiirimme ja lähiympäristö tarjoavat monipuolisia hiihtoreittejä, ja Ilorannasta voit vuokrata suksia ja monoja. Pulkkamäet ovat kunnossa ja ne ovatkin kovassa käytössä aamusta iltaan. Valmistaudu lumiseen seikkailuun!

P.S. Tiesitkö, että Ilorannasta ajaa Sappeen laskettelukeskukseen vain puolessa tunnissa!

Päiväohjelma hiihtolomalla 28.2-3.3:

 • 8.30-10.00    Aamiainen
 • 10.00-12.00 Ohjattua tai omaehtoista ohjelmaa sään mukaan. Koneella tehdyt ladut, pulkkamäet, yhteisiä retkiä, pulkkamäet, retkiluistelurata, lätkäkenttä, curlingradat ja napakelkka.
 • 12.00-13.30   Lounas
 • 13.30-15.00   Ohjattua tai omaehtoista ohjelmaa sään mukaan.
 • 15.45 alkaen  Naisten ja miesten saunat, sekä ranta- että savusaunassa.
  HUOM! Myös avantouinti mahdollisuus, rannassa on avanto.
 • 17.30-19.00   Päivällinen

Ilorannan kirjastosta löytyy rauhallista lukutilaa ja lukemista moneen makuun.

Vuorokausihinnat täysihoitoineen ja ohjelmineen 28.2-3.3:

 • Omenatarhassa sekä mökeissä ja isossa aitassa 1-2 vrk 130 €/vrk/hlö ja 3-4 vrk 120€/vrk/hlö
 • Päärakennuksessa 1-2 vrk 120 €/vrk/hlö ja 3-4 vrk 110€/vrk/hlö
 • Muut huoneet alk. 1-2 vrk 85 €/vrk/hlö ja 3-4 vrk  75 €/vrk/hlö
 • Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaisen, lounaan ja päivällisen sekä viikon ohjelman, lakanat sekä loppusiivouksen. Lounas kuuluu hintaan joko tulo- tai lähtöpäivänä.
 • Omenatarhan huoneissa, mökeissä ja isossa aitassa on TV, jääkaappi ja parveke tai terassi.

Tervetuloa nauttimaan talven riemuista Ilorannassa!

Varauksen voit tehdä suoraan netin kautta tai sähköpostitse: myynti@iloranta.fi / puhelimella 050-3437770