fbpx
Ilorannan henkilöstö

Henkilöstö

Henkilöstö on isoin voimavaramme ja Iloranta on monen työpaikka. Sama suku on pyörittänyt Ilorantaa jo yli 85 vuotta ja nyt neljäs sukupolvi pyörittää toimintaa. Toimitusjohtajamme on Samu Lescelius.

Samun lisäksi toiminnassa ovat edelleen mukana Leena ja Mikko Haavisto. Tiluksia on pitänyt kunnossa Fahri Alija yli 20 vuoden ajan. Toimistolla työskentelee Samun lisäksi Eija Lehosvuo ja Kaisa Suoniemi. Samu vastaa lomavieraiden ja tapahtumien koordinoinnista, Kaisa yritys- ja ryhmämyynnistä sekä leirikouluista ja Eija tiloista, keittiön toiminnasta sekä ruokaryhmistä.

Kesäisin henkilökunnan määrä kolminkertaistuu, ja meitä on yli 30 huolehtimassa vieraistamme. Ei myöskään sovi unohtaa aina niin iloista vieraiden vastaanottajaa, Naksu-koiraa, joka tervehtii kaikkia pihaan saapuvia vieraita, ellei ole juuri silloin patikkaretkellä tai kalastamassa.

Iloranta on paikka, jossa vallitsee välittömyys, ystävällisyys ja vieraanvaraisuus. Tänne tullaan kuin mummolaan, ja siksi monet lomavieraat palaavat vuosi toisensa jälkeen kesä- ja hiihtolomille Ilorantaan. Me huolehdimme teistä -Tervetuloa palveltavaksemme!

Haluaisitko sinäkin olla osa Meidän Iloranta-perhettämme? Jos maalla työskentely parhaassa seurassa houkuttelee sinua, seuraa avoimia työpaikkojamme tai ota rohkeasti yhteyttä. Laita rohkeasti vapaamuotoinen hakemus tai ota yhteyttä Eijaan puhelimitse numeroon 040-500 6429 tai sähköpostitse osoitteeseen eija@iloranta.fi.