fbpx
Ilorannan koko henkilökunta seisoo ylpeänä lavalla

Ilorannan Metsävillat osallistui Hämeenlinnan kaupungin Linnan Business Turnajaisten Kasvu-sarjaan ja voitti sen!!!


Matka alkoi lähes vuosi sitten kun laitoimme hakemuksen Hämeenlinnan kaupungin järjestämään yritysten kehitysohjelmaan. Kulunut vuosi huipentui arvoiseensa finaaliin 16.12. Hämeenlinnan Verkatehtaalle.

Syksyllä käynnistyi sarja huippukoulutuksia, paljon hyviä vinkkejä ja palautetta oman idean kehittämiseen sekä näkökulmia ja kannustusta. Suomen matkailun huipulta valitut kouluttajat ja valmentajat luennoivat ja patistisvat meidät yrittäjät tositoimiin. Mikä tilaisuus!!!! Oikeasti pääsee miettimään omaa liikeidea ja sparraamaan sitä tässä porukassa ja konseptissa!

Yhteinen matka kanssakilpailijoiden kanssa oli myös antoisa ja tästä varmasti lähtee moni mielekäs hämäläisten yritysten yhteistyö käyntiin. Vain yhteistyöllä asioita saadaan eteenpäin, ei yksin.

Iittalan kanssa ollaan jo tehtykin mielekästä yhteistyötä vuosia ja se vaan vahvistuu. Nyt saimme myös paljon uusia hienoja yhteistyökumppaneita. Buhurtin, HUK:n ja Hopealinjojen kanssa uusien elämysten rakentaminen alkaa piakkoin.


Iso kiitos Linnan kehitykselle, että tähän koko hommaan oli panostettu näin isosti. Nyt saa moni muu kaupunki olla kateellinen meille!

Kiitos kovasti myös Linnan Kehityksen Outi Mertamolle ja koulutusten järjestäjä NordicMarketing Finland Oy:n Greta Tanskaselle.

Meille voitto on erittäin tärkeä juttu ja iso saavutus kovassa kilpailussa. Palkintosumma on oikeasti merkittävä ja helpottaa huomattavasti meidän matkaa tästä eteenpäin näinä vaikeina aikoina.  Oli todella hienoa saada palkinto, mutta myös samalla uskoa ja luottamusta sille, että oikealla tiellä tässä ollaan. Nythän se työ kunnolla vasta alkaa ja nyt myös pitää vastata odotuksiin. Tulemme myös kertomaan mitä Metsävillat tarkoittaa ja pitämään teidät ajantasalla niiden suhteen 🙂

Kaikille paikallisille yrityksille voin lämpimästi suositella Linnan Business Turnajaisia. Voin taata, että hyödytte osallistumisesta, vaikka lopussa ette olisikaan palkittujen joukossa. Ensi vuoden turnajaisten haku on jo käynnissä.

Iso kiitos kuuluu myös meidän huikealle henkilökunnalle, jonka kanssa ollaan kuljettu yhdessä koko matka ja entistä vahvempina jatketaan eteenpäin.

Kiitollisin miettein Samu