Tilat

Nuku sikeästi sievässä mummonkammarissa tai koe ainutlaatuinen tunnelma vanhassa aitassa. Vähemmän seikkailunhaluisille meillä on tarjota hotellitasoisia uusia huoneita kaikilla mukavuuksilla. Upea maalaismaisema sisältyy aina hintaan.

Tilat ›

Majoittuminen

Iloranta majoittaa kesällä 90-100 vierasta ja talvisin 80-90 vierasta. Kaikkiin huoneisiin on saatavilla lisävuode. Liinavaatteet kuuluvat huoneisiin talon puolesta, mutta muualla kuin Omenatarhassa majoittuvien on tuotava pyyhkeet mukanaan kesäaikaan.

Tarjolla on myös huoneita, joihin voi tuoda mukanaan eläinystävän. Iloranta huolehtii huoneiden loppusiivouksesta.

Tilat ›

Omenatarha

Omenatarha sijaitsee päärakennuksen yhteydessä. Omenatarhan huoneet ovat hotellitasoisia kahden hengen huoneita omalla parvekkeella tai terassilla.

Huoneessa on WC ja suihku, jääkaappi sekä televisio. Lakanat ja pyyhkeet kuuluvat huoneen varustetasoon. Huoneisiin saa tarvittaessa lisävuoteet myös 2 hengelle. Huoneissa on Suomen lämpötiloissa riittävä ilmastointi.

Omenatarhan alakerrasta löytyy kuntosali.

Tilat ›

Päärakennus

Päärakennuksen yläkerrassa on kolme kodikasta 2-4 hengen huonetta varustettuna omalla WC:llä. Kahdessa näistä huoneista on myös oma suihku.

Lisäksi päärakennuksen yläkerrassa on yksi 4 hengen huone ja 1-2 hengen huone. Yhteiskäytössä oleva WC ja suihku löytyvät käytävältä. Lakanat kuuluvat huoneen varustetasoon.

Päärakennuksen alakerrasta löytyvät ruokasalit.

Tilat ›

Punainen talo

Punainen talo sijaitsee päärakennuksen välittömässä läheisyydessä. Alakerrassa on kaksi 2-3 hengen huonetta omalla sisäänkäynnillä, WC:llä ja suihkulla. Lisäksi alakerrasta löytyvät 4 hengen huone WC:llä ja suihkulla sekä 2 hengen huone, 4 hengen huone ja 5 hengen huone, jossa on oma sisäänkäynti ja WC.

Alakerran käytävältä löytyy yhteiskäytössä olevat WC:t sekä suihkuhuone.

Yläkerrassa on kaksi 5-6 hengen huonetta, joista toisessa on oma vessa. Yläkerrassa on myös yksi 4 hengen huone ja yksi 2 hengen huone. Käytävällä on yhteiskäytössä oleva WC ja viereisestä rakennuksesta löytyvät suihkut.

Lakanat kuuluvat huoneiden varustetasoon.

Tilat ›

Mökit ja aitat

Mökit sijaitsevat pihapiirissä. Mökkejä on 5 kappaletta ja niihin voi majoittua 5-6 henkeä. Osassa mökkejä on kaksi erillistä huonetta, osassa taas yksi isompi huone ja makuualkovi.

Kaikissa mökeissä on omat suihkut ja WC. Lisäksi varustetasoon kuuluvat lakanat, jääkaappi, vedenkeitin, televisio sekä terassi.

Aitat sijaitsevat pihapiirissä ja ne ovat sähkölämmitteisiä. Kaksi aitoista on vain kesäkäytössä, ja ne sopivat 2 hengelle.

Yksi aitoista on 4 hengen majoitustila, ja se sopii talvikäyttöön. Aitta on varusteltu televisiolla, jääkaapilla, suihkulla ja WC:llä.

Tilat ›

Muut rakennukset pihapiirissä

Aivan päärakennuksen läheisyydessä on rakennus, jossa on Parvi ja Lysti. Parvi on näyttämöllinen sali. Lystissä on takkahuone, kirjastohuone, televisio- ja oleskelutila sekä sähkö- ja infrapunasauna. Rakennuksen takasiivessä on 2 hengen huone WC:llä, suihkulla ja terassilla.

Päärakennuksen läheisyydessä sijaitsee myös Riihi, joka soveltuu mainiosti juhlaviin illallisiin. Riihi-rakennuksen toisessa päädyssä erillisessä salissa on tila seinäkiipeilylle.

Tilat ›

Saunat ja uimaranta

Saunasta nauttiminen on osa suomalaista hyvää oloa ja rentoutumista. Ilorannan pihapiiristä löytyy sähkösauna ja infrapunasauna. Muutaman sadan metrin päässä uimarannalla on puulämmitteinen sauna sekä savusauna, jotka hellivät pehmeillä löylyillään.

Kesän kauneutta voi ihastella aurinkotuoleissa istuen ja samalla vaikkapa iltapäiväkahvit tuoreen pullan kera nauttien. Hiekkaranta on sopiva myös lapsille, sillä järven vesi on kirkas ja ranta syvenee hitaasti. Uimarannan vieressä varjossa ovat lasten leikkipaikat, lentopallokenttä ja nuotiollinen laavu.

Voit lainata Ilorannan soutuvenettä ja pelastusliivejä tehdäksesi pienen retken Iso-Roineen aalloilla. Talvisin voit pulahtaa hyiseen avantoon tai urheilla rannalla luonnonjää-curlingin, luistelun tai hiihdon merkeissä.

Tilat ›

Kuntosali, ulkoilu- ja liikunta

Kuntosali on päärakennuksen yhteydessä olevan Omenatarhan alakerrassa. Sen varustukseen kuuluvat ylä-ja alatalja, jalkaprässi, ristitalja, kyykkyteline, kyykky-/rinnallevetopaikka, Smith-laite, penkkipunnerrus, etu- ja takareisilaite, kahvakuulia 4-28 kg, käsi- ja levypainoja, irtotankoja, kaksi soutulaitetta ja kuntopyörä. Kuntosalin vieressä on iso tila, joka soveltuu ryhmäliikuntaan.

Omatoimista lihaskuntoharjoittelua varten Ilorannassa on kilometrin pituinen peltolenkki, jonka varrelta löytyy lihaskuntosuorituspaikkoja. Lisäksi pihapiirissä on kaksi tenniskenttää, nurmikenttä palloilulajeille, koripallokenttä ja rannassa on lentopallokenttä. Pihapiiristä löytyy myös crossfit-tyylisiä liikuntasuorituspaikkoja.

Aidatulla tenniskentällä voi pelata myös salibandya. Kesäaikaan tenniskenttien vieressä on kolme isoa trampoliinia ja Bocca-rata. Kun aikuiset ovat ohjatun liikunnan parissa, löytyy lapsillekin tekemistä leikkipaikalla tai erilaisten ohjattujen pihapelien parissa.

Kiipeilyseinä sijaitsee Riihessä. Kiipeily- ja boulderointiseinä on 6,5 metriä korkea ja käytössä ainoastaan ohjatusti ja valvotusti.

Metsässä oleskelun on todettu parantavan ihmisen fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia jo 20 minuutissa. Ilorannan metsissä on luontopolku ja voimametsäreitti. Seikkailunhaluisille voidaan järjestää laskua rissaradalla tai Kalliolta laskeutumista läheisellä Hyypiön linnavuorella. Myös muita ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia löytyy Ilorannasta aina vuodenajasta riippuen.

Tilat ›

Kokoustilat

Ilorannassa on useita erilaisia tiloja kokouksien ja koulutuksien järjestämistä varten. Päärakennuksen ruokasaleissa on tilaa 90 henkilölle. Päärakennuksen yhteydessä olevan Omenatarhan alakerrassa on 100m2 kokous- ja ryhmäliikuntatila Omenakellari, johon mahtuu tarvittaessa istumaan 80 henkeä.

Aivan pihapiirissä sijaitsevassa rakennuksessa on avara sali, Parvi, näyttämöllä 60 hengelle. Samasta rakennuksesta löytyy Lystin takkahuone ja oleskelutila, joka sopii samassa rakennuksessa sijaitsevan kirjaston kanssa ryhmätyötilaksi. Lystin yhteydessä on myös sähkösauna, infrapunasauna sekä suihkutilat.

Kokoustiloissa on tarvittaessa käytössä videotykki, televisio ja dvd-soitin, fläppitaulu ja langaton nettiyhteys. Lisää ryhmätyötiloja voi tarvittaessa järjestää Ilorannan majoitustiloista.

Aivan pihapiirissä sijaitsevassa Riihessä on sali, joka sopii erityisesti tunnelmallisiin juhlaillallisiin.

Tilat ›

Ilorannan pihapiiri

Ilorantaan kuuluu paljon erilaisia tiloja. Majoitustilat, saunat, nuotiopaikat, luontopolut ja monet muut tilat voit helposti tarkistaa oheisesta kartasta. Kartasta näet miten rakennukset ja tilat sijoittuvat. Kartasta voit myös katsoa mille P-paikalle sinun on hyvä ajaa tullessasi meille ensimmäistä kertaa.

Ilorannan pihapiirin kartta

Back to Top