fbpx

Kesätyönhakumme on auki ja etsimme nyt kokkia, keittiöapulaisia ja siivoojia!

Työt alkavat joustavasti kesäkuun alusta ja päättyvät elokuun lopussa. Työaika ja palkka sopimuksen mukaan. Odotamme joustavuutta ja huumorintajua kesäsesongin keskellä.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen: eija@iloranta.fi. Lisätietoja saat numerosta: 040-5006429. Kerro hakemuksessa osaamisestasi sekä kokemuksestasi. 

Keittiö:

– Kokki ja keittiöapulaisia (2 hlö).

Työaika 7-21:00 välillä, 75-120h/3 vko. Työn kesto 1-3kk.

Iloranta elää nyt voimakasta kasvun aikaa ja keittiön toimintaan pääsee nyt vaikuttamaan.

Siivous:

– Siivoojaa (1 hlö) arkipäivien siivouksiin. Siivousta tehdään kahdessa vuorossa klo 7-19 välillä

– Sunnuntaisiivoojia (5 hlö). Sunnuntai on vaihtopäivä, jolloin on kiirettä ja siihen haemme nyt reippaita tekijöitä. Työ tehdään yleensä pareittain ja työhön perehdytetään hyvin.

Työaika: 11-16, 75-120h/3 vko. Työn kesto 1-3kk.

Iloranta on Suomen vanhin täysihoitopalveluita tarjoava yritys, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Sijaitsemme on Hämeessä, Hauholla, noin 35 kilometrin päässä Hämeenlinnasta.

Kesäisin Iloranta täyttyy noin 120 viikoittain vaihtuvasta lomalaisesta. Muina aikoina asiakaskuntaamme kuuluvat yritykset, leirikoululaiset, yhdistykset ja muut ryhmät. Lisäksi viikonloppuisin järjestämme omia aktiiviviikonloppuja erilaisilla ohjelmilla. Keittiömme valmistaa laadukasta ja herkullista lähiruokaa, jota tarjoillaan buffetpöydästä. Päivittäin tarjolla on kolme ateriaa sekä päiväkahvit, jotka voivat sisältää esimerkiksi lettuja nuotion äärellä tai pullakahveja laavulla. 

Toivotamme innokkaat ja motivoituneet työnhakijat lämpimästi tervetulleiksi joukkoomme luomaan ikimuistoisia kesähetkiä Meidän Ilorannassa!