fbpx

Samu kouluttautuu tällä hetkellä palautumisvalmentajaksi. Nyt ryhmille tarjolla luentoja työssä ja arjessa jaksamisesta.

Meillä Ilorannassa elämänhallinnan osa-alueet ovat hyvässä järjestyksessä. Haluamme myös, että asiakkaamme voivat hyvin. Kokouspakettimme pitävät sisällään hyviä elementtejä arjessa jaksamiseen: hyvä ja rauhallinen uni, toimiva ruokarytmi, terve ja maukas ravinto, luonnon rauhoittava ja palauttava vaikutus.

Presenteismi eli tehoton työpäivä on kaksi kertaa kalliimpaa kuin sairaspoissaolopäivät, niiden vähentämiseen, jos johonkin, yritysten kannattaa panostaa.
Yrityksen menestyminen perustuu hyvinvoivaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan. Työ tukee työntekijän elämänhallintaa. Työntekijöiden hyvinvointiin panostaminen tuo yritykselle säästöjä ja vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn sekä maineeseen.

Yrityksille tarjoamme nyt luentoja työssä ja arjessa jaksamisesta, stressin vaikutuksista työhyvinvointiin. Helppoja, käytännöllisiä työkaluja arkeen, myös miehille sopivia. Luennoitsijana yrittäjä, Ilorannan isäntä Samu Lescelius, liikunnan- ja hyvinvoinnin ammattilainen