fbpx

Majoitus

Mökit

Mökit sijaitsevat pihapiirissä. Mökkejä on 5 kappaletta ja niihin voi majoittua 5-6 henkeä. Osassa mökkejä on kaksi erillistä huonetta, osassa taas yksi isompi huone ja makuualkovi.

Kaikissa mökeissä on omat suihkut ja WC. Lisäksi varustetasoon kuuluvat lakanat, jääkaappi, vedenkeitin, televisio sekä terassi.

Aitat sijaitsevat pihapiirissä ja ne ovat sähkölämmitteisiä. Kaksi aitoista on vain kesäkäytössä, ja ne sopivat 2 hengelle.

Yksi aitoista on 4 hengen majoitustila, ja se sopii talvikäyttöön. Aitta on varusteltu televisiolla, jääkaapilla, suihkulla ja WC:llä.

Meidän Iloranta on välittömyyttä, ystävällisyyttä ja vieraanvaraisuutta. Meille tulet niin kuin mummolaan. Siksi monet lomavieraat palaavatkin vuosi vuoden jälkeen takaisin kesä- ja hiihtoloman viettoon Ilorantaan.

Loma Ilorannassa on mielen ja kehon virkistymistä. Istu valmiiseen ruokapöytään nauttimaan maukkaasta ja herkullisesta lähiruoasta. Osallistu yhdessä tekemiseen tai rentoudu yksin luontopolun ja metsän hiljaisuudessa. Päivittäistä ohjelmaa on koko perheelle lasten leikeistä ja pihapeleistä aikuisten ohjattuihin liikuntahetkiin.

 

Rapukaudella käydään ravustamassa ja ympäri vuoden paistuvat herkulliset letut avotulella. Voit käydä ihastelemassa, rapsuttelemassa ja syöttämässä maatilan eläimiä. Kesällä llorannan hiekkaranta kutsuu rentoutumaan ja loikoilemaan kiireettä, talvella jäävät stressi ja kolotus avantoon. Puu- ja savusaunan löylyt hemmottelevat kehoa ja mieltä.

Liity sähköpostilistalle


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Iloranta on hyvä paikka