Kestävä kehitys on Ilorannassa sydämen asia. Haluamme että myös tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus nauttia ja lomailla Ilorannassa!
Olemme sitoutuneet noudattamaan Sustainable Travel Finland -sertifikaattia, joka tarjoaa kestävän matkailun mukaisia toimenpiteitä Ilorannan ja asiakkaidensa arkeen.
Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla paikallisista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja aterioita, jotka ovat puhtaita ja terveellisiä, Ilorannan omassa keittiössä valmistettuja. Olemme ylpeitä siitä, että voimme kertoa ruokien alkuperän tarkkaan. Suppilovahverot on poimittu Mäyränkallion kupeesta, sienisalaatin rouskut Ruokovuoresta. Hirvi on kaadettu Kalkkivuoressa ja maa-artisokat kasvaneet Satorannan yrttipuutarhassa. Perunoiden aromi on peräisin Tuittulan hiekkamailta ja mansikoiden Kyllönjoen pelloilta. Lue lisää ruokatuotteestamme täältä.