Kestävä kehitys

Haluamme että myös tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus nauttia ja lomailla Ilorannassa!


Iloranta on sitoutunut noudattamaan Sustainable Travel Finland -sertifikaattia, joka tarjoaa kestävän matkailun mukaisia toimenpiteitä Ilorannan ja asiakkaidensa arkeen.


Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla paikallisista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja aterioita, jotka ovat puhtaita ja terveellisiä, Ilorannan omassa keittiössä valmistettuja. Olemme ylpeitä siitä, että voimme kertoa ruokien alkuperän tarkkaan. Suppilovahverot on poimittu Mäyränkallion kupeesta, sienisalaatin rouskut Ruokovuoresta. Hirvi on kaadettu Kalkkivuoressa ja maa-artisokat kasvaneet Satorannan yrttipuutarhassa. Perunoiden aromi on peräisin Tuittulan hiekkamailta ja mansikoiden Kyllönjoen pelloilta.

Huolehdimme paikallisten ja lähialueiden hyvinvoinnista palkkaamalla mahdollisimman monta paikallista töihin Ilorantaan. Työllistämme myös monia toimialayrittäjiä lähialueilta.

 

Toimimme tasa-arvoisesti ja vieraanvaraisesti ja toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi, ja olemme huomioineet erilaisten asiakkaiden erityistarpeet mm.eritysruokavaliot ovat meille ihan arkea.

Iloranta on hyvä paikka