Henkilöstö

Henkilöstö on isoin voimavaramme ja Iloranta on monen työpaikka. Sama suku on pyörittänyt Ilorantaa jo yli 80 vuotta ja nyt neljäs sukupolvi pyörittää toimintaa. Toimitusjohtajamme on Samu Lescelius.

Samun lisäksi toiminnassa on yhä mukana Leena ja Mikko. Tiluksia on pitänyt kunnossa Fahri jo yli 20 vuoden ajan ja talon sisällä häärii nykyisin Taina.

Toimistosta löytyy Samun lisäksi, Pia ja Eija. Nyt kun meitä on monta toimistolla, on työtkin nyt hieman jaettu. Samu vastaa lomavieraista ja leirikouluista, Pia yritys- ja ryhmämyynnistä ja markkinoinnista yleisesti ja Eija pitää huolen tiloista. Hän vastaa myös keittiön toiminnasta. 

Kesällä henkilökunta kolminkertaistuu ja meitä on yli 30 pitämässä teistä huolta. Unohtaa ei toki sovi unohtaa aina niin reipasta vieraiden vastaanottajaa Naksua, joka käy tervehtimässä kaikki pihaan saapuvat vieraat, jos nyt ei satu olemaan patikkaretkellä tai kalassa.

Me pidämme teistä huolen! Tervetuloa palveltavaksemme!

Meidän Iloranta on välittömyyttä, ystävällisyyttä ja vieraanvaraisuutta. Meille tulet niin kuin mummolaan. Siksi monet lomavieraat palaavatkin vuosi vuoden jälkeen takaisin kesä- ja hiihtoloman viettoon Ilorantaan.

Haluaisitko sinä osaksi Meidän Iloranta -perhettä? Jos sinua huokuttelee työn tekeminen maalla, parhaassa seurassa, niin seuraa meidän hakuja tai ole yhteyksissä.

Kesäsesongille 2023  kaivataan vielä reippaita työntekijöitä niin keittiöön kuin siivoukseen.
Laita rohkeasti vapaamuotoinen hakemus  tai soita Eijalle
040-500 6429 / eija@iloranta.fi  

Iloranta on hyvä paikka