fbpx

Henkilöstö

Henkilöstö on isoin voimavaramme ja Iloranta on monen työpaikka. Sama suku on pyörittänyt Ilorantaa jo yli 85 vuotta ja nyt neljäs sukupolvi pyörittää toimintaa. Toimitusjohtajamme on Samu Lescelius.

Samun lisäksi toiminnassa on yhä mukana Leena ja Mikko. Tiluksia on pitänyt kunnossa Fahri jo yli 20 vuoden ajan.

Toimistosta löytyy Samun lisäksi Eija ja Kaisa. Nyt kun meitä on monta toimistolla, on työtkin nyt hieman jaettu. Samu vastaa lomavieraista ja tapahtumista, Kaisa yritys- ja ryhmämyynnistä ja leirikouluista ja Eija pitää huolta tiloista sekä vastaa myös keittiön toiminnasta ja ruokaryhmistä. 

Kesällä henkilökunta kolminkertaistuu ja meitä on yli 30 pitämässä teistä huolta. Ei toki sovi unohtaa aina niin reipasta vieraiden vastaanottajaa Naksu-koiraa, joka käy tervehtimässä kaikki pihaan saapuvat vieraat, jos nyt ei satu olemaan patikkaretkellä tai kalassa.

Me pidämme teistä huolen! Tervetuloa palveltavaksemme!

Meidän Iloranta on välittömyyttä, ystävällisyyttä ja vieraanvaraisuutta. Meille tulet niin kuin mummolaan. Siksi monet lomavieraat palaavatkin vuosi vuoden jälkeen takaisin kesä- ja hiihtoloman viettoon Ilorantaan.

Haluaisitko sinä osaksi Meidän Iloranta -perhettä? Jos sinua huokuttelee työn tekeminen maalla, parhaassa seurassa, niin seuraa meidän hakuja tai ole yhteyksissä.

Kesäsesongille 2024  kaivataan vielä reippaita työntekijöitä niin keittiöön kuin siivoukseen.
Laita rohkeasti vapaamuotoinen hakemus  tai soita Eijalle
040-500 6429 / eija@iloranta.fi  

Iloranta on hyvä paikka