Voi hyvin-viikonloppu

Energisenä ja hyvinvoivana kohti kevättä, mennään syvälle terveyden saloihin ja perehdytään aiheeseen matala-asteinen tulehdus ja sen seuraukset.
Moinen vaikuttaa niin virkeyteen kuin toimii pohjana erilaisille sairaustiloille, liitetäänpä se jopa kehon ikääntymisprosessin kiihtymiseen. Joten jos terveellinen elämäntapa ja hyvinvointi kiinnostaa on tämä viikonloppu sinua varten!

Pilke silmäkulmassa aihetta käsittelevällä luennollaan meitä kohti terveyden tekoja kuljettaa Biologi ja Filosofian tohtori Christer Sundqvist, kurkistamme syvemmin mitä kaupasta pitäisi kotiin kantaa ja mitä ovatkaan ne omat teot terveyden hyväksi.
CAM-terapeutti Satu Jämsän kanssa yhdessä mietimme, mikä on nykyajan vitsaus matala-asteinen tulehdus ja missä kaikkialla kehossa se voikaan piileskellä. Sekä mitä sille voikaan itse tehdä.

Luentojen ohella viikonloppu pitää sisällään rentoutumista, saunomista ja avannon sekä Ilorannan keittön loihtimaa terveellistä ja maukasta ruokaa. Joka on yhdistetty viikonlopun teemaan.

Hinnat

Viikonlopun hinta on 230 € / hlö / 2 hh.
Omenatarhan huoneessa hinta on 270 € / hlö / 2 hh.
Yhden hengen huoneesta lisämaksu 50 €.

Lisätietoja viikonlopun ohjelmasta: jamsa.satu@gmail.com

Varaukset

Tule voimaan hyvin ja varaa jo nyt oma viikonloppusi!

Tai myynti@iloranta.fi ja 050-3437770

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Seuraava» Talviklassikko - aikuisten oma viikonloppu!

Back to Top