Kesäviikonloppu

Kesäinen viikonloppu voi olla pelkästään rentoutumista, liikuntaa ja tutustumista keväisen luonnon ihmeisiin. Tai eläinten rapsuttelua, tenniksen peluuta, kalastelua ja metsäretkeilyä. Uimista ja saunomista ainakin!

Viikonlopun aikana ei ole ohjattua ohjelmaa, mutta omatoimista tekemistä riittää vaikka aamusta iltaan. Kivat leikkipaikat ja -majat, hiekkaranta leikkeineen, pelikentät, luontopolut ja maan mainiota lähiruokaa - leppoisaa lomaa aamusta iltaan. Kesän eläimetkin ovat jo saapuneet. Lampaat, vasikka, kanit ja kanat, Naksu-koira ja Molli- ja Milli-kissat odottelevat rapsuttelijoita.
Polku- ja potkupyörät, kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan.

Soutuveneellä voi käydä kokeilemassa onneaan virvelillä sekä mato-ongella. Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan tai lähteä soutuveneellä onkimaan kaislikon reunaan.

Omatoimista lihaskuntoharjoittelua varten peltolenkki on jo iskussa ja kuntosali vapaasti käytettävissä viikonlopun aikana.

Saunominen ja uiminen

Upea, lapsiystävällinen hiekkaranta hemmottelee, niin lapsia kuin auringonottajiakin. Rannasta löytyy lisäksi SUP-lautoja vapaasti käytettäviksi.
Tietenkin myös punainen sauna on kuumana joka päivä upeassa hiekkarannassa ja savusaunakin lämpeää viikonlopun aikana.

Korona aika

Kaikkien on oltava ehdottomasti oireettomia, kun saapuvat Ilorantaan. Mitään omia ruokia ei tarvitse ottaa mukaan, mutta jos pitää käydä kaupassa, käykää jo kotona ennen tuloanne.
Täältä voi lukea tarkemman infon miten toimimme turvallisesti korona aikana.

Hinnat ja lisätietoja

Viikonlopun hinta perjantain päivälliseltä sunnuntain lounaalle on 190 €/aikuinen ja Omenatarhan huoneissa sekä mökeissä 210 €.
Hinnat sisältävät majoituksen, ruokailut sekä saunomisen ja uimisen. Myös lakanat ja pyyhkeet kuuluvat hintaan sekä loppusiivous.
6-15-vuotiaat puoleen hintaan, nuorimmat ovat ilmaisia.

Majoituksen saa perjantaina klo 16.00 ja se pitää luovuttaa sunnuntaina klo 11.00.

Varaa nyt heti!

Tai Samulta: samu@iloranta tai puhelimella 040-5131139.

Lämpimästi tervetuloa viettämään kesäistä viikonloppua!

Seuraava» Ilorannan kesä

Back to Top