Kesän viimeinen lomaviikko

Löydä suomalainen maaseutu. Iloranta on Suomen vanhin maaseudulla toimiva täysihoitoa tarjoava matkailuyritys. Olemme huolehtineet vieraistamme jo yli 80 vuoden ja neljän sukupolven ajan. Meille tulet kuin mummolaan. Siksi monet lomavieraat palaavatkin vuosi vuoden jälkeen takaisin kesäloman viettoon Ilorantaan.

Ilorannan kesä

Olennaista Ilorannan kesässä ovat maukas lähiruoka, rento ilmapiiri, ohjatut pelit ja leikit sekä luonto, liikunta ja hyvinvointi. Osallistu yhdessä tekemiseen tai rentoudu yksin luontopolun ja metsän hiljaisuudessa. Päivittäistä ohjelmaa on koko perheelle lasten leikeistä ja pihapeleistä aikuisten ohjattuihin liikuntahetkiin.
Tietenkin myös uiminen ja saunomminen. Meillä on hieno, lapsiystävällinen luonnonhiekkaranta ja sinne voi pulahtaa aamusta iltaan sekä saunoa puulämmitteisessä ranta- ja savusaunassa. Ne lämpeävät kesällä joka päivä.
Ilorannan kesää voi yrittää kuvailla sanoin, hieman paremmin se onnistuu kuvin, mutta parasta on tulla kokemaan se itse!

Ilorannan eläimet

Naksu-koira, Milli- ja Molli-kissat, kanit, lampaat, vasikat ja kanat ovat kaikkien rapsuteltavina ja mukana koko kesän.

Mitä kaikkea muuta?

Lisäksi kesäviikon ohjelmassa on perinteisesti Ilorannan kesän tapaan aikuisille puistojumppaa, ohjattuja lihaskuntotreenejä sekä kaiken ikäisille leikkejä ja pelejä mölkystä jalkapalloon.Polku- ja potkupyörät, kuntosali ja kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan.
Lauttaretkellä käydään kokemassa katiskoita ja kokeilemassa onneaan virvelillä sekä mato-ongella. Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan tai lähteä soutuveneellä onkimaan kaislikon reunaan.
Rannasta löytyy lisäksi soutuveneitä sekä SUP-lautoja vapaasti käytettäviksi.

Täysihoitoa

Kesäviikon hintaan kuuluvat päivittäiset ateriat: aamiainen, lounas ja päivällinen. Iltapalaa voi tehdä mukaan päivälliseltä, joten omia eväitä ei tarvita.
Parhaimmat iltapalat ovat lettuja, joita nautitaan kerran viikossa.
Lakanat ja pyyhkeet kuuluvat täysihoidon hintaan, mutta omat rantapyyhkeet pitäisi olla itsellä mukana. Myös loppusiivous kuuluu hintaan.

Toiminta Korona-aikana

Täältä voi lukea tarkemmin miten toimimme korona-aikana.

Hinnat ja varaustilanne

Viikkohinnat alkaen 560€/aikuinen. Lapset 0-5 v. ilmaisia, lapset 6-15 v. puoleen hintaan.
Hinnat sisältävät majoituksen, ruokailut ja ohjelmat.
Tarkemmat hinnat ja tiedot huoneista voi tarkistaa täältä.

Lomailla voi 9.8. asti, mutta viikonloppuna ei enää ole ohjattua ohjelmaa. 7.-9.8. on lentoleiri, joten vesitasoja pörräilee ja niitä pääsee ihailemaan rannassa.

Vapaana on vielä erilaisia huoneita, Omenatarhan hotellitasoiset huoneet ovat jo täynnä.

VARAA NYT PERHEEN YHTEINEN LOMA!

Tai Samulta
Samu Lescelius
Puh. 040-5131139
samu@iloranta.fi

Lämpimästi tervetuloa perheeseen!

Seuraa meitä somessa:
#ilorantahauho
@iloranta

Seuraava» Elokuinen kesäviikonloppu

Back to Top