Käsityöviikonloppu

Pidä taukoa syksyn harmaudesta ja tule viettämään rentoa viikonloppua kädentaitojen parissa!
Viikonlopun ohjelmassa on mm. Makramee-punontaa, pienen ryijyn valmistusta ja muuta kivaa puuhailtavaa, mutta aikaa riittää myös omaan käsityöhön syventymiseen ja rauhoittumiseen. Käsitöiden tekemisen lomassa kannattaa myös ulkoilla ja tutustua Ilorannan kauniiseen ympäristöön! Iltaisin voi puuhastella ompeluseurassa ja lauantaina lämpiää tietysti myös savusauna.

Haluamme tarjota turvallisen miljöön käsitöiden teolle, siksi meillä on kaksi ohjaajaa, jotta saamme jaettua teidät pienempiin ryhmiin. Otathan oman kasvomaskin mukaan ja tulet vain terveenä tilaisuuteen!

Viikonlopun ohjelma

Perjantaina

Saapuminen ja majoittuminen

17.00-18.30 Päivällinen

18.30 Info

Ompeluseura kokoontuu ensimmäisen kerran. Tämä on hyvä tilaisuus jatkaa omia keskeneräisiä töitä tai ottaa mukaan joku uusi kiva projekti, oli se sitten neulontaa, virkkausta tai jotain ihan muuta. Täällä voi kysyä myös neuvoa, jos joku työssä jumittaa.

Lauantaina

8.30-10.00 Aamiainen

10.00 Makramee-amppelipaja. Opettelemme perussolmut ja aloitamme yhdessä amppelien valmistuksen. Tuotepaketit myynnissä paikanpäällä á 14€.

12.00-13.30 Lounas

14.30 Projektipussipaja. Ompelemme aina niin tarpeellisia pussukoita vaikkapa neuleprojektin kuljettamiseen. Kankaita on myös paikanpäällä.

14.30 Ryijypaja. Opettelemme perussolmut ja aloitetaan yhdessä pienen Haiku-ryijyn valmistus. Tuotepaketti myynnissä paikanpäällä á 20€.

17.00-18.30 Päivällinen

Saunominen ja uiminen, myös savusauna

Ompeluseura kokoontuu

Sunnuntaina

8.30-10.00 Aamiainen

10.00 Kehrätään lankaa Ilorannan lampaiden villasta.

12.00-13.30 Lounas

Lisätietoja

Viikonlopun aikana on mahdollisuus kutoa pieni työ kangaspuilla. Vuoron voi varata paikan päällä, ja opastamme tarvittaessa.
Vapaassa käytössä on myös pari ompelukonetta ja saumuri. Parvesta löytyy pieni käsityökirjasto, josta voi käydä etsimässä inspiraatiota.
Lisäksi paikanpäällä myytävänä on muutamia lankoja ja neuletarvikkeita, sekä Makramee-amppelipaketteja ja Haiku-ryijypaketteja Wetterhoffin kaupasta.

Viikonlopun ohjaajina toimivat Laura Yli-Kovero ja Virpi Juutinen. Lisätietoja viikonlopun sisällöstä voi kysellä Lauralta, 0400-353927 tai sähköpostilla laura.yli.kovero@gmail.com.

Hinnat ja varaustilanne

Omenatarhan huoneet ovat täynnä, mutta muita huoneita vielä vapaana.
Viikonlopun täysihoitohinta mökeissä useamman hengen ryhmissä ja vessallisissa ja suihkullisissa huoneissa 185 € / hlö.
Muut huoneet 165 € / hlö.

Tarvikepaketteja voi ostaa paikanpäältä kortilla tai käteisellä, tai voit tuoda omat tullessasi. Tuotteemme ovat Wetterhoffin laadukkaita tuotteita. Wetterhoffilla on myös verkkokauppa: Wetterhoff Shop , josta voit ostaa oman pakettisi.

Tervetuloa historian ensimmäiseen Käsityöviikonloppuun, joukolla tai yksin!
Varaa paikkasi heti!

Lisätietoja: myynti@iloranta.fi tai 050-3437770

Pidätämme oikeuden muutoksiin!

Seuraava» Jouluinen tonttuseikkailu

Back to Top